USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У 86-річного Берлусконі діагностували лейкемію

6 Квітня 2023 13:39
У колишнього прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі виявили лейкемію – серйозне захворювання клітин крові.

Про це повідомило видання Corriere della Sera, пише «Європейська правда».

Десять днів тому, нагадала італійська газета, 86-річний політик потрапив до лікарні Святого Рафаеля у Мілані для обстеження. Однак тоді його виписку, яку очікували протягом 24-36 годин, відклали на чотири дні.

2 квітня колишній прем’єр знову повернувся до лікарні. Незабаром після цього з’явилась інформація, що політик у реанімації. Перші повідомлення говорили про проблеми з диханням, пов’язані з рецидивом пневмонії, однак справа виявилась не тільки в цьому.

«Cільвіо Берлусконі страждає серйозним захворюванням крові: лейкемією. Болі, які мучать його, і пневмонія останніх кількох днів насправді є ускладненнями, які можуть завдати шкоди і так ослабленому організму», – йдеться у публікації.

Берлусконі в останні роки неодноразово страждав від нападів нездужання, він часто перебував у лікарнях для контролю за здоров’ям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 6 Квітня 2023 15:01
Казали люди, що підтримка ху@ла дуже токсична. "винагорода" довго добралась до італьянського пристарілого самця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus