USD 41.25 41.65
  • USD 41.25 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Тиждень грудного вигодовування: у Волинському перинатальному центрі мами ділилися досвідом

Сьогодні 12:52
У Волинському перинатальному центрі відбулася зустріч «Заповнюємо прогалини. Підтримка грудного вигодовування для всіх». Захід присвятили всесвітньому тижню підтримки грудного вигодовування, який відзначають із 1 по 7 серпня.

Його відвідали орієнтовно пів сотні майбутніх батьків, яким лікарі та мами з успішним досвідом грудного вигодовування дали поради, розповіла Суспільному гендиректорка Волинського обласного перинатального центру Ірина Горавська.

Зустріч організували в неформальному стилі, на території парку біля перинатального.

Тетяна Шкрамко разом із чоловіком очікують на третього хлопчика. Жінка каже, що на захід завітала, бо прагне влаштувати комфортне грудне вигодовування і для третьої дитини.
Читати ще: Годувати на вимогу і бажано до двох років: у Луцькому пологовому – тиждень грудного вигодовування

«Кожна дитина індивідуальна, кожна вагітність і кожне грудне вигодовування теж, воно має свої якісь нюанси», – розповіла жінка.

Подружжя Софії і Дмитра Єпіхіних чекають на первістка. Обоє говорять, що про грудне вигодовування майже нічого не знають, тому для них цей захід є важливим.
Багатодітна мама Марія Ношкалюк виховує трьох донечок, серед яких – двійнята. Жінка прийшла на зустріч, аби поділитися з майбутніми мамами своїм досвідом грудного вигодовування.

Про взаємозв’язок між грудним вигодовуванням та слінгоносінням, тобто практикою носіння немовлят у спеціальній дитячій переносці, розповідала слінгоконсультантка Діана Шпак.
Читати ще: Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Волині

Зі слів Ірини Горавської, у Волинському перинатальному центрі щороку до тижня грудного вигодовування відбуваються навчально-просвітницькі заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus