USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Тисяча доларів за незаконну деревину: 23-річний лучанин хотів відкупитись від слідчого

1 Жовтня 2020 19:24
Власник авто в обмін на повернення вантажівки, якою перевозили незаконну деревину, запропонував працівникові поліції Волинської області тисячу доларів США. Оперативники внутрішньої безпеки Нацполіції та слідчі обласного главку затримали чоловіка на передачі хабара.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції України у фейсбуці.

Співробітники Ківерцівського відділу поліції вилучили вантажний автомобіль, на якому здійснювалося транспортування незаконно вирубаного лісу. Ухвалою районного суду на авто було накладено арешт. Однак власник «Mersedes-Benz» на це не зважив і спробував повернути автівку.

23-річний мешканець Луцька запропонував слідчому поліції, у провадженні якого перебували матеріали справи, «винагороду» за можливість забрати транспортний засіб. За таку «послугу» він запропонував тисячу доларів США.
Проте задум не спрацював: поліцейський повідомив про пропозицію неправомірної вигоди керівництву та Волинське управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

У службовому кабінеті слідчого поліції працівники внутрішньої безпеки та слідчого управління ГУНП у Волинській області, під процесуальним керівництвом прокуратури, затримали чоловіка під час передачі грошей.

Наразі готується оголошення йому про підозру за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Фігуранта затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, до суду подано клопотання про обрання йому запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 1 Жовтня 2020 19:58
Кілька днів тому на цьому ж сайті новин читав результати опитування, які свідчили, що 94% українців вважають корупцію найбільшою небезпекою для суспільства. А на практиці - зовсім інше бачимо
Володимир Показати IP 1 Жовтня 2020 21:44
Підставили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus