USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Тимчасовим керівником Укроборонпрому призначили екскомандувача Сил логістики

Сьогодні 09:35
Замість Германа Сметаніна, який очолив Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості, т.в.о. генерального директора АТ «Українська оборонна промисловість» призначено Олега Гуляка.

Про це повідомила пресслужба УОП.

«...наглядовою радою, як цього вимагає статут компанії, прийнято рішення про призначення тимчасово виконуючого обов’язки генерального директора акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість». Ним став Олег Гуляк, який з 1 липня 2024 року працював радником генерального директора з питань військового співробітництва Укроборонпрому», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Олег Гуляк розпочав свою військову кар’єру у Збройних Силах України з 1993 року. Є учасником російсько-української війни. У 2021-2024 роках був командувачем Сил логістики Збройних Сил

Читати ще: Під Львовом через уламки «Шахеда» згоріли чотири вантажівки

Відбір на посаду генерального директора АТ «Українська оборонна промисловість» наглядова рада оголосить у найкоротші терміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сарк Показати IP Сьогодні 09:41
Черговий завгосп

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus