USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Тим, хто наближає Перемогу: Луцький міський голова вручив відзнаки з нагоди Дня Незалежності

23 Серпня 2023 18:46
Напередодні 32-ї річниці Незалежності України у Луцькій міській раді відбулися урочисті збори, під час яких міський голова Ігор Поліщук вручив муніципальні нагороди тим представникам громади, які з початку повномасштабного вторгнення своєю професійною діяльністю роблять найбільший внесок у наближення перемоги та допомогу Збройним силам України.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Міський голова подякував військовослужбовцям, медикам, працівникам комунальних підприємств, волонтерам, громадським активістам за патріотизм, самовідданість та внесок у захист суверенітету і територіальної цілісності України. Окремо подякував військовим за можливість відносно спокійно жити і працювати в громаді.
«Немає жодного сумніву, що Україна переможе, – наголосив Ігор Поліщук. – Дай Боже лише, щоб це відбулося ціною якомога менших втрат. Тому що сьогодні українці, на превеликий жаль, відчувають ціну Незалежності. А це біль, сльози батьків, жінок, дітей. Це зустрічі наших героїв на щиті. Це знищення інфраструктури. Тому нехай Господь поблагословить нас усіх, збереже нашу Україну і якнайшвидше подарує нам перемогу і мир».
За сумлінну працю, високий патріотизм, вагомий внесок у захист та розбудову Української держави Ігор Поліщук вручив Подяку голови Волинської обласної ради та цінний подарунок від Луцького міського голови колективу ДКП «Луцьктепло» (директор підприємства Іван Скорупський).
За патріотизм, активну громадянську позицію, самовіддану працю, вагомий особистий внесок у захист та розбудову Української держави, а також з нагоди 32-ї річниці Незалежності України керівник громади вручив Почесні грамоти та Подяки міського голови військовослужбовцям, волонтерам, громадським активістам, працівникам закладів охорони здоров’я, комунальних підприємств.

Відзнаки міського голови отримали також колективи військових підрозділів, установ та організацій громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus