USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Творча майстерня в Луцьку зібрала понад 50 школярів. Фото

30 Травня 2024 15:13
У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбулася творча майстерня «КнигоДрайв». Під час заходу понад пів сотні школярів Луцька пізнавали книги, брали участь в активностях та створенні саморобних виробів.

Творчу майстерню зорганізували за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», аби подарувати дітям цікаве дозвілля.

У стінах бібліотеки розмістили чимало локацій: аквагрим, мультерапія, майстерка з розпису гіпсових фігурок і дерев’яних магнітів, настільна «Гра в життя», рухливі ігри «Твістер» та «Парашут». Головною ж стала книжкова виставка сучасної дитячої літератури, адже місія книгозбірні – заохотити до читання.
Читати ще: Шукали гранату та стріляли з гвинтівки: у Луцьку школярів навчали, як безпечно провести літо. Фоторепортаж

«Захід присвятили до Міжнародного дня захисту дітей, який відзначають 1 червня. Спершу планували провести творчу майстерню на вулиці, однак дощ трішки підкорегував наші плани. Ми перемістили локації в бібліотеку, куди завітали понад 50 дітей. Організували активності працівники бібліотеки для юнацтва, а із допомогою в закупівлі матеріалів нам допоміг Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», – розповіла директорка бібліотеки Алла Єфремова.
Читати ще: Фінальна гра: у Луцьку визначили переможця шкільної ліги Mind Game. Фото

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода закцентувала, що цікаві дитячі заходи відбуватимуться і під час канікул. З її слів, учням потрібно створювати умови для творчого розвитку.

«Напередодні Дня захисту дітей влаштували пізнавальну та навчальну майстерню для учнів молодших класів. Ставили за мету показати школярам переваги читання і розвинути творчі здібності. Від Фонду вони також отримали символічні подарунки. А загалом впродовж літніх канікул у бібліотеці для юнацтва будуть проводити чимало цікавих заходів. Запрошую дітлахів та батьків їх відвідати, щоб гарно та весело провести час», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: У Луцьку дітям військових влаштовують мульттерапію. Фото

Наприкінці активностей діти доєдналися до флешмобу з розгортанням 10-метрового державного прапора, завершивши дійство на патріотичній ноті.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus