USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Творча інтелігенція в дії: ще одне авто з Ковеля поїхало на передову

9 Серпня 2023 22:23
У Ковелі митці тримають музичний та духовний фронт, об’єднуються задля допомоги нашим військовим, які оборонять Україну. Музична спільнота проводить благодійні концерти, збираючи кошти на підтримку ЗСУ.

Як повідомляє Ковельська міська рада, для захисників 100-ї окремої бригади територіальної оборони, 54 батальйону, взводу МТЗ викладачі Ковельської школи мистецтв, учні та їх батьки, місцеві творчі ентузіасти, музичні колективи, солісти разом з громадою Свято-Благовіщенського собору на чолі з настоятелем храму Василем Мичком та священником Михайлом Левочком придбали автомобіль.

Знайти потрібне авто, доправити в Україну, провести необхідне технічне обслуговування та тонування допомогли Юрій Оксенюк, Олександр Гриневич та Святослав Степанюк.

Читати ще: Переселенець з Мелітополя, який оселився на Волині, передав ЗСУ 28 авто

“Нехай цей залізний кінь слугує нашим захисникам вірним другом у вирішенні усіх необхідних ситуацій. Маємо за честь допомагати та молимось за життя кожного воїна України! Дякуємо усім, хто долучився. Слава Богові! Слава ЗСУ! Слава Героям! Слава Україні!”, – йдеться у дописі організаторів цієї благородної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Куцов Показати IP 10 Серпня 2023 08:12
Слава Богу й Україні! До перемоги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus