USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Тут лікує навіть повітря: яке оздоровлення пропонують у санаторії «Лісова пісня»

Сьогодні 19:45
Санаторій «Лісова пісня» розташований на заповідній території Шацького національного парку, в затишку соснових лісів, на березі кришталево прозорого озера. Кажуть, що вода з цієї водойми лікує найскладніші захворювання шкіри.

«У нас дуже добре – і для душі, і для тіла. Ми розташовані в сосновому лісі на березі озера Пісочне. Маємо чудове озеро з водою, збагаченою сріблом і гліцерином. Маємо великий комплекс процедур», – розповідає завідувачка відділу маркетингу Оксана Бегеза «12 Каналу».

Уже багато років візитівкою «Лісової пісні» є фітолікування й реабілітація. У медичному центрі санаторію зібрали висококваліфікованих лікарів, тут проводять близько сотні найрізноманітніших процедур. Традиційне лікування з допомогою сучасної апаратури та медичних препаратів підсилюють фіто- та мануальною терапією, лікуванням торф’яними грязями та мінеральною водою з місцевих родовищ.

«Лікуємо органи дихання, органи травлення, кардіологія, неврологія, захворювання хребта та спинного мозку. Маємо дуже хорошого лікаря, який лікує спинні грижі. Це його стихія і про нього можна говорити дуже-дуже довго. Я думаю, що його скрізь на Волині і поза Волинню знають. Бо багато відвідувачів приїжджають саме до нього», – говорить Оксана Бегеза.

«Я задоволена. Тут гарні процедури, гарні масажі. І лікарі так гарно ставляться. Усе дуже гарно», – каже пенсіонерка Катерина.

«Я вже тут ушосте. Мені подобається тутешнє оздоровлення і персонал, який обслуговує людей», – додає пенсіонерка Галина. Їй – 80 років. У санаторій їздить двічі на рік, адже має видалений суглоб. Каже, що завдяки «Лісовій пісні» може повноцінно жити.

Є в санаторії соляні кімнати, після перебування в яких у пацієнтів нормалізується робота дихальних шляхів, зменшуються алергічні реакції, підвищується імунітет, покращуються сон і самопочуття.

Краще дихається, кажуть пацієнти, і після ароматерапії. Цей спосіб оздоровлення неабияк вподобав Євген із Хмельницького. «Під музику розслабляє організм і органи дихання відчувають себе прекрасно», – говорить він.

Читати ще: У Луцьку запрацював інноваційний реабілітаційний центр для поранених військових RECOVERY

В арсеналі «Лісової пісні» – понад 100 видів цілющих трав, які збирають і заготовляють досвідчені травники. Гостям пропонують фіточаї, фітованни, кисневі фітококтейлі, фітоаплікації, фітоінгаляції, фітогальванотерапію, кишкові та гінекологічні фітозрошення та безліч інших лікувальних процедур травами.

«Наші лікарі пройшли курси з фітотерапії. Є прописні фіточаї, а є підібрані індивідуально. Найбільш популярний оздоровчий чай», – каже завідувачка лікувально-діагностичного відділення Тетяна Лопушук.

Є в санаторії відділення реабілітації для діабетиків і пацієнтів із хворобами опорно-рухового апарату й хребта. Для лікування цих недуг у «Лісовій пісні» функціонує низка різноманітних процедур на сучасному обладнанні.
Для м’язево-скелетної реабілітації – тренажерна і лікувальна зали, багато дієвих методик, які допоможуть стати на ноги після травм, інсультів, операцій з ендопротезування чи при ревматологічних захворюваннях. Грижі та протрузії в санаторій лікують без оперативного втручання. Пацієнтам із такими недугами пропонують процедури з підводного витягування хребта.

«Це дуже дієво, тому що ми знімаємо навантаження з хребта», – говорить лікар-невропатолог Володимир Дубневич.

Читати ще: «Пацієнт на ногах у перший день після заміни суглоба». Усе про ендопротезування у волинському центрі ортопедії та травматології

Водних процедур у «Лісовій пісні» – безліч: хвойні, гречані, вівсяні, сірководневі, протипсоріатичні, ванни з валеріаною чи каштаном. Тут є тибетська сауна, підводний і гідролазерний душі.

Потрібно сказати, що санаторій акредитований за найвищою категорією, а також сертифікований за державними та європейськими стандартами якості. До всього тут є комфортабельні й доступні за ціною номери: загалом два корпуси на 420 ліжко-місць. Окреме величезне приміщення займає їдальня, де одночасно можуть нагодувати понад пів тисячі людей. Гостям пропонують збалансоване триразове харчування за системою замовного меню з урахуванням рекомендованої дієти.

Площа «Лісової пісні» – 17 гектарів. Тут є простора територія для прогулянок, зокрема вздовж озера. Відпочинок тут у поєднанні з унікальними авторськими методиками лікування і новітніми медичними технологіями, безперечно, оздоровлює не лише тіло, а й душу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus