USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

Турійщина віддала останню шану Захиснику Миколі Ковальчуку

Сьогодні 15:20
Підтримати родину та віддати шану воїну, який боронив Україну від окупантів, прийшли земляки, друзі, знайомі, військовослужбовці, представники влади та усі небайдужі жителі громади.

Микола Іванович став на захист країни 8 грудня 2023 року. У мирному житті він працював соціальним працівником Турійського територіального центру. За відгуками тих, хто його знав, чоловік був добрим і щирим, любив просту селянську працю.

Війна усе перекреслила, вона ж підірвала здоров’я захисника. На жаль, 8 жовтня серце Миколи зупинилося. 14 червня йому виповнився 51 рік. Осиротіла громада, осиротіла Україна, бо втратила ще одного воїна, свого захисника, залишивши невиправний біль скорботи у серцях донечок, внуків, дружини, рідних і близьких.
У день прощання за спокій душі воїна Миколи піднеслася спільна молитва. Рідними вулицями села Кустичі під звуки духового оркестру до місця земного спочинку проїхав траурний кортеж.
Востаннє воїну віддали військові почесті. Дружині вручили Державний Прапор України. На честь захисника пролунав трикратний стрілецький салют та тричі «Слава».

Поховали Героя у рідному селі.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus