USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Цьогоріч запустять мобільний застосунок «еВетеран»

18 Лютого 2022 12:34
Упродовж 2022 року має відбутися повноцінний запуск мобільних застосунків «еВетеран».

Про це Укрінформу повідомили у Міністерстві у справах ветеранів у відповідь на інформацій запит.

«Планується, що повноцінний запуск нативних мобільних застосунків «еВетеран» відбудеться протягом 2022 року після врегулювання організаційних питань з боку Донора», – йдеться у відповіді.

У Мінветеранів зазначають, що розробка мобільних застосунків здійснюється в межах проєкту «Підтримка ЄС для сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» за підтримки Програми ООН в Україні з відновлення та розбудови миру (Донор).

Основними функціями мобільних застосунків «еВетеран» буде: надання інформації щодо отримання послуг та можливості подати запит на отримання послуг психологічної реабілітації, санаторно-курортного лікування та професійної адаптації (перепідготовки); надання інформації щодо територіальних підрозділів Мінветеранів та підрозділів з питань соціального захисту; надання інформаційної підтримки при роботі із запитами щодо отримання послуг (приймання, обробка, супровід).

Застосунки мають з’явитися на ресурсах AppStore і PlayMarket.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus