USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Цьогоріч у місті біля Луцька відремонтують ще три вулиці

17 Травня 2023 07:14
Ківерцівська міськрада оголосила тендери на поточні ремонти вулиць Героїв Крут, Корольова та Літописної. Роботи хочуть провести до кінця 2023 року.

Торги тривають на сайті держзакупівель до 18 травня.

Вартість поточного ремонту вулиці Героїв Крут оцінили у 1,3 мільйона гривень, вулиці Корольова – в 1,01 мільйона гривень, а вулиці Літописної (від вулиці Київської до вулиці Матросова) – у 1,4 мільйона гривень.

Поточні ремонти вулиць у Ківерцях включатимуть, зокрема, виправлення профілю щебеневих основ, улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю із застосуванням автогрейдерів, улаштування одношарових основ із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією (або влаштування тонкошарового покриття з литих емульсійно-мінеральних сумішей), планування та укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Гарантійні терміни на виконані роботи становитимуть два роки.

Нагадаємо, в Ківерцях планують цього року відремонтувати вулиці Заводську та Залізничну, а також вулицю Січових Стрільців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 17 Травня 2023 09:58
"Місто біля Луцька". краще було б в заголовку написати -"десь там на західній Україні". Є якась межа де зникає здоровий глузд. Правило української журналістики "не писати в заголовку зміст" - дратує. Прочитайте заголовки новин BBC, DW, CNN.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus