USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Цього сезону в Луцьку працюватимуть 330 ІТП

12 Жовтня 2022 13:50
Протягом опалювального сезону 2022-2023 років на території Луцька буде експлуатовано вже 330 індивідуальних теплових пунктів. Окрім того, в міжсезоння лучанам було додатково встановлено ще 85 загальнобудинкових лічильників тепла.

Про це 12 жовтня під час виконкому міськради інформував директор державного комунального підприємства «Луцьктепло» Іван Скорупський.

«У міжсезоння підприємство освоїло понад 20 мільйонів інвестиційних коштів (це кошти, які сплатили споживачі) для того, щоб підготуватися до зими. За ці гроші було замінено 2,2 кілометра теплових мереж, відремонтовано значну частину теплових мереж, теплові камери тощо. Зараз уклали договір на закупівлю вантажних автомобілів. Також у міжсезоння підприємство здійснювало реконструкцію котелень, встановлення індивідуальних теплових пунктів», – сказав він.

Як додав, цього опалювального сезону вже буде експлуатовано 330 індивідуальних теплових пунктів. Також у міжсезоння було встановлено 85 загальнобудинкових лічильників тепла споживачам.

Читати ще: Коли в Луцьку розпочнеться опалювальний сезон

Луцький міський голова Ігор Поліщук наголосив на необхідності створення максимальної кількості ремонтних бригад для швидкого усунення поривів і несправностей, які будуть виникати під час старту опалювального сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 12 Жовтня 2022 14:19
В питанні впроваження ІТП в м. Луцьку проектанти участі не приймали.Але обов"язково приймав участь гол. інж. БіньковськийВ.Г.Так як він є випускником одеського політеху -то повинен вивчати і знати вплив любого насоса на потік рідини.Так як насоси ЗАЛЕЖНОГО ІТП створюють додатковий тиск і цей тиск через ситему опалення будинку передається в обратку-то тиск в обратці збільщується від кількості насосів цих ІТП і перепад тиску перед будинками зменшується до 0,або навіть стає від"емним.Хоча ДБН говорить про 2атм.Це приводить до виходу з ладу теплової мережі .що було успішно досягнуто по Соборності.Ніхто,крім Луцька.не використовує залежні ІТП.Крім того,Луцьтепло заборонив доступ до цих ІТП і не дає ключів до регулювання.А це вже диктат споживачу-бери і плати.Дане питання було підняте головами ОСББ перед М.Находом-проте депутат не прозвітувався ,що конкретно було вирішено.Будинки без ІТП можуть залишитись з порушеною циркуляцію а то і зовсім без тепла.а система після половини може перевернутись(тиск в обратці стане більшим за подачу).
Ай я яй до Василь Показати IP 12 Жовтня 2022 14:51
і шо тепер робити?
Василь Показати IP 12 Жовтня 2022 17:14
Звертатись в суд при порушення прав споживачів.
Непоможе до Василь Показати IP 12 Жовтня 2022 19:25
суди у нас продажні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus