USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Цього ранку ми захищаємо нашу державу наодинці, як і вчора, – Зеленський

25 Лютого 2022 07:26
Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українців дощо наступу російських окупантів.

«Другий ранок масштабної війни. О 4 годині російські сили продовжили завдавати ракетних ударів по території України. Вони кажуть, що цивільні об’єкти для них – не мішень. Це неправда, вони не розрізняють, в яких районах діяти», – заявив президент.

«Мета цієї атаки – тиск, тиск на вас, громадяни України, тиск на все наше суспільство. Не просто на владу – на всіх українців», – додав він.

«Цього ранку ми захищаємо нашу державу наодинці, як і вчора. Найпотужніші сили світу спостерігають здалеку. Чи переконали Росію вчорашні санкції? Ми чуємо в своєму небі і бачимо на своїй землі, що цього недостатньо», – сказав президент.

«Рано чи пізно Росія має почати з нами говорити. Чим раніше це станеться, тим менше втрат у Росії», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus