USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Ціна зради: Кім розповів, скільки окупанти платять колаборантам Миколаєва за інформацію

21 Липня 2022 13:38
Окупанти платять миколаївським колаборантам по 1500 грн за корисну інформацію.

Про це під час всеукраїнського телемарафону повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, передає УНІАН.

«По 1500 грн кидають на картки за корисну для окупантів інформацію. Будь-яку, яку вони вважають корисною», – сказав він.

Також Кім додав, що у Миколаєві впровадять подовжену комендантську годину на кілька днів, під час якої відпрацюють отримані дані стосовно місцевих колаборантів.

«Плануємо разом з військовими через тиждень-два. Окрім того, що у нас є певні завдання, ми ще будемо тренувати відпрацювання блокпостів та роботу з ДРГ. Попередньо повідомимо за два-три дні, щоб люди змогли спланувати свої дії, закупити продукти і таке інше», – розповів посадовець.

За його словами, за кілька днів він отримав 96 повідомлень про колаборантів у місті.

«Там багато непрофільного, але є й дуже корисні дані, ми зараз їх вивчаємо та верифікуємо», – сказав він.

Також Віталій Кім опублікував відео моменту нічного влучання ворожих ракет по одному з гуманітарних штабів, у результаті якого тисячі тонн продукції, призначеної для дітей та людей поважного віку, повністю згоріли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus