USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

«Ціла епоха пішла»: у центрі Луцька закрився брендовий магазин парфумерії. Власниця – росіянка

5 Липня 2022 13:49
Магазин брендової парфумерії та косметики Brocard, що розташовувався на вулиці Лесі Українки, 52 в Луцьку, днями закрився. Він працював тут близько 20 років.

Світлину порожнього приміщення на першому поверсі будівлі, де був магазин, опублікував у Facebook луцький адвокат Василь Самолюк.

«Ціла епоха пішла. Навіть лампочки повидирали», – зазначив він у коментарі.
Ще один Brocard у Луцьку працював у ТРЦ «ПортCity». Нині він тимчасово зачинений.

У переліку магазинів Brocard, які зараз працюють, його немає. Такий список опублікували на офіційній сторінці мережі 4 липня.
Як зазначала в коментарі ВолиньРost керівниця об’єднаного бізнесу ТРЦ «ПортCity» й гіпермаркету «Там-Там» Наталія Антоненко, магазин Brocard у торгово-розважальному центрі наразі не працює через борг орендарів за оренду та комунальні платежі, оскільки їхні рахунки заблоковано.

Нагадаємо, 18 травня Подільський районний суд Києва наклав арешт на 100% корпоративних прав ТОВ «Брокард-Україна», які належать кіпрській компанії «Інденон Холдинг Лімітед», а через неї – власниці російської мережі «Л’Этуаль» Тетяні Володіній.

Арешт наклали в межах кримінального провадження про привласнення майна (ч. 5 ст. 191 КК) та фінансування агресії проти України (ч. 2 ст. 110-2 КК).

На початку червня Brocard розіслав партнерам повідомлення про зміну власника – компанію продали парфумерному холдингу Philippe Benacin Holding. Адвокати просили суд скасувати арешт майна з огляду на те, що кінцевим бенефіціарним власником компанії став громадянин Франції Філіп Бенасін.

Однак Антимонопольний комітет заявив, що не надавав дозвіл Philippe Benacin Holding на купівлю ТОВ «Брокард-Україна».

Арешт залишається чинним, як і заборона вчиняти будь-які дії, пов’язані з проведенням державної реєстрації права власності на корпоративні права компанії. Водночас компанії дозволили змінити директора та місцеперебування юридичної особи.

Із 2010 року Brocard Ukraine належав офшорному кіпрському холдингу з російськими власниками, а кінцевим бенефіціаром компанії була Тетяна Володіна.

Філіп Бенасін, співвласник і засновник холдингу, також є співвласником, головою та головним виконавчим директором Interparfums – потужного гравця на міжнародному ринку косметики та парфумерії.

Станом на 1 січня 2022 року мережа нараховувала майже 100 магазинів у 26 містах України. Штат компанії становив 1808 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ура Показати IP 5 Липня 2022 13:55
Націоналізувати і передати на схід!
Гнилий Бурак Показати IP 5 Липня 2022 14:21
Ну от, тепер в Луцьку не смирдітиме.
Закон Показати IP 5 Липня 2022 15:51
Притягніть забудовника до адмінвідповідальності за самовільне захоплення комунальної землі і самовільну забудову скрізного протипожежного проїзду з вул Лесі Українки у двір будівлі під отой парфюмерний склеп ! А ті чинуші з міськради, з "мовчазної згоди" яких творилося те беззаконня, ше до сьогодні по Луцьку лучанам туман в очі пускають ! Адміністративне покарання - тим брокардам і політичний моральний осуд чиновникам з міськради ! Фамілії на пренгір !
лучанка Показати IP 5 Липня 2022 20:16
Майно і рахунки конфіскували?
Лучанка Показати IP 6 Липня 2022 07:42
То вже й "втратили"!Хто з простих людей туди ходив?Одні чиновники та злодії могли там купувати щось.Нам той магазин до лампочки.
Клієнт Показати IP 6 Липня 2022 18:18
Дуже цікаво. А чому офіси Брокарду зачинені лише у Луцьку? Працюють у Києві, Львові, Тернополі, Рівне. 03.07 дзвонила на офіційну тел. лінію і мене скерували до цих міст. Чи у кожному місті України своя власниця? І нашому не пощастило? Щось пазли не складаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus