USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

«Ця війна зачіпає всіх нас»: американська акторка закликала не мовчати про події в Україні

13 Березня 2022 07:19
Актриса Шеннен Доерті, яка зіграла Прю в серіалі «Всі жінки – відьми», підтримала Україну. Вона написала про те, як важливо постійно говорити про війну і не забувати про загиблих через російську агресію людей.

На своїй сторінці в Instagram актриса показала фото з руйнуваннями, які приніс в Україну так званий «русский мир», пише УНІАН.

Доерті зізналася, що зараз вона сильно переживає, адже люди можуть стати байдужими до війни в Україні. Тому важливо не забувати про військові злочини, що здійснюються окупантами за наказом Путіна.

Читати ще: Російський репер підтримав Україну та скасував усі концерти в РФ

«Я турбуюся, що ми стаємо нечутливими до цього. Увага зосереджена на іншому, але ця війна зачіпає всіх нас і вимагає, щоб ми щодня показували, що робить Путін. Військові злочини. Молитися народу України недостатньо. Ми повинні продовжувати розповідати історію їхньої мужності, відваги, сили. Розкажіть історії про загиблі родини, розбомблені лікарні, розстріляних дітей... про життя, яке назавжди закінчилося або змінене. Я підтримую Україну», – написала актриса.
Зірка серіалів «Всі жінки – відьми» і «Беверлі-Хіллз, 90210» підтримує Україну з першого дня війни, яку 24 лютого почала Росія. Вона закликає підписників допомагати українцям, в шапці свого профілю актриса навіть залишила посилання на збір коштів для біженців.

Як повідомляли, в Російській Федерації відомі люди – вчені, письменники, журналісти, правозахисники – розпочали збір підписів проти війни з Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus