USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Цех переробки деревини волинського лісгоспу виставили на аукціон

8 Червня 2024 22:15
Цех переробки деревини в Колках Луцького району продають з молотка. Приміщення перебуває на балансі філії «Колківське лісове господарство» держаного підприємства «Ліси України».

Торги тривають на сайті prozorro.sale. Аукціон оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Під малу приватизацію потрапила будівля цеху переробки деревини1975 року побудови. Фундамент – залізобетонний; стіни – цегляні; підлога – цементна; перекриття – шиферне, залізобетонне, покрівля – шиферна.

Споруда складається з чотирьох цехів площами 383,4 кв. м, 364,3 кв. м, 207,7 кв. м, 15,1 кв. м та інших приміщень.

Там відсутні будь-які інженерні мережі чи комунікації.

Загальна площа цеху переробки деревини становить 1193,2 квадрата.

Як вказано, лот виставлено на торги вперше.

Земельна ділянка, на якій розташований цех, не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець вирішуватиме самостійно у встановленому чинним законодавством порядку.

Початкова ціна продажу – 75 055 гривень.
Читати ще: Верстати і станки волинського лісгоспу продають з молотка за 61 тисячу. Фото

Нагадаємо, раніше з аукціону продавали нерухомість Маневицького лісового господарства. Побутове приміщення, лісосклад, столярний цех, ремонтну майстерню і цех переробки деревини продали за понад дев’ять мільйонів гривень.

Читати ще: Цехи лісгоспу на Волині виставили на аукціон за півтора мільйона гривень

У селі Звірів Луцького району продавали нерухоме майно Ківерцівського лісового господарства. За майже шість мільйонів гривень можна було придбати комплект об’єктів: конюшню, будинок єгеря, лазню, будинок мисливця та інше.

У Любомлі за майже шість мільйонів гривень продавали з молотка цехи переробки деревини та деревообробні майстерні Любомльського лісового господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus