USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Це бездарне графоманство», – головний архітектор Луцька про фейки щодо генплану міста

Сьогодні 18:07
Генеральний план Луцька формували і приймали у відповідності до процедури і законодавства, а вигадки щодо його «фальсифікації» не відповідають дійсності.

Про це під час сесійного засідання зазначив директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніамін Туз.

Міський голова Луцька Ігор Поліщук запросив Веніаміна Туза прокоментувати чутки, поширені в соцмережах та поширені виданням «Конкурент», яким керує депутат фракції «Свідомі», щодо того, що генплан міста був буцімто сфальсифікований.

«Я не вважаю, що це бездарне графоманство варте витрачання робочого часу і акцетування уваги. Хочу ще раз наголосити: всі процеси щодо генерального плану були у відповідності до законодавства. Все проходило розробку, оцінку експертів, громадські обговорення. Проєкт розглядався серед членів містобудівної ради та спілки архітекторів», – зауважив Веніамін Туз.

Читати ще: Казино, які повʼязують з Покровським, мають 1,4 млрд доходу, а він не виконує зобовʼязання перед військовими

Директор департаменту містобудування зазначив: перед тим, як затвердити генплан, питання обговорювалося на комісіях, а згодом отримало позитивну оцінку і було затверджене на сесії.

«Це не був недоступний чи закритий документ, а на будь-якому етапі можна було надавати пропозиції, які б обов’язково розлянули. Пропоную на цій темі поставити крапку, оскільки процес був максимально відкритим і прозорим», – акцентував посадовець.

Потому Ігор Поліщук поцікавився, хто ж із заступників директора займався розробкою генплану. Веніамін Туз відповів, що серед них був член відділу генерального плану, депутат фракції «Свідомі» Андрій Маруняк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus