USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

ЦАХАЛ заявив про ліквідацію лідера «Хезболли»

Сьогодні 12:24
ЦАХАЛ офіційно оголосив про ліквідацію лідера «Хезболли» Хасана Насралли внаслідок учорашнього авіаудару армії Ізраїлю по Бейруту.

Про це пише УП з посиланням на ЦАХАЛ.

Зазначено, що Насраллу, лідера «Хезболли» та одного з її засновників, було ліквідовано разом з командувачем Південного фронту «Хезболли» Алі Каркі та іншими командирами.

Читати ще: Ізраїль розпочав масштабну атаку на об'єкти «Хезболли» у Лівані

«Після отримання точних розвідувальних даних від ЦАХАЛу та ізраїльських служб безпеки винищувачі завдали цілеспрямованого удару по центральній штаб-квартирі терористичної організації «Хезболла», яка була розташована під землею під житловим будинком у районі Дахіе в Бейруті. Удару було завдано в той час, коли вище командування «Хезболли» керувало зі штаб-квартири і здійснювало терористичну діяльність проти громадян держави Ізраїль», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Ізраїль готував операцію з підриву пейджерів «Хезболли» 15 років, – ЗМІ

Насралла був на посаді генерального секретаря «Хезболли» 32 роки. Він відповідав за керівництво і здійснення терористичних атак по всьому світу, під час яких було вбито цивільних. Насралла був центральною особою, яка ухвалювала рішення, і стратегічним лідером організації.

Терористична організація «Хезболла» приєдналася до ХАМАС у війні проти Ізраїлю 8 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus