USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Три вулиці за понад 10 млн: у Ковелі відремонтують дороги

9 Липня 2023 17:33
У Ковелі запланували поточний ремонт вулиць Окружна, Саксаганського та Олексія Шума. На роботи витратять понад 10 мільйонів гривень.

Тендер на сайті держзакупівель оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Пропозиції учасників приймають до 12 липня.

Очікувана вартість робіт – 10,565 мільйона гривень.

Поточний ремонт вулиць Окружна, Саксаганського та Олексія Шума в Ковелі включатиме улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю з застосуванням автогрейдерів, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ з напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття, планування узбіч і перекладання горловин цегляних колодязів трирядовою кладкою.

Усі роботи мають завершити до 30 вересня 2023 року.
Нагадаємо, в Ковелі за вісім мільйонів гривень планують відремонтувати вулиці Зелена, Катерини Бородюк, Червоного Хреста та Федьковича. У місті запланували провести поточний ремонт вулиць Симоненка, Петра Могили, Українських добровольців, Зарічна, Генерала Миколи Шаповалова, Героїв УПА та Олени Левчанівської. Вартість робіт оцінили в майже 10 мільйонів гривень.

До кінця літа в Ковелі запланували навести лад на вулицях Липинського, Космонавтів, Данила Нечая та Богуна. На їхній поточний ремонт витратять понад 10 мільйонів гривень.

У місті хочуть цього року провести реконструкцію вулиці Відродження. На роботи спрямують понад 23 мільйони гривень.

До жовтня в Ковелі відремонтують вулиці Олексія Тихого, Генерала Чупринки, Корольова та Кільцева. На ремонт витратять 15 мільйонів гривень.

Також у місті відремонтують вулиці Чигиринська, Миколайчука, Олеся Гончара, Північна та Богдана Хмельницького. На ці роботи спрямують понад шість мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Підпільник Кіндрат Показати IP 9 Липня 2023 18:27
То ми будуєм - чи воюєм ?! Що зараз важливіше - дороги чи життя наших хлопців ??!! 10млн.= 100 квадрокоптерів МАВІК, якшо-шо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus