USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Три громадські організації з Волині перемогли у конкурсі проєктів національно-патріотичного виховання

12 Червня 2024 21:51
Переможцями конкурсу проєктів національно-патріотичного виховання від Міністерства молоді та спорту України стали відразу три громадські організації Волині. Вони отримають 795 тисяч гривень грантових коштів на реалізацію своїх проектів.

Про це повідомили у Волинській ОДА.

Проєкт «Військове таборування» від «ПРО100 МОЛОДЬ», мета якого сприяти розвитку національної свідомості і підтримувати патріотизм серед молоді, інтегруючи курс «Військовий вишкіл» в освітній процес, передбачає організацію комплексних програм, які включатимуть вивчення історії, фізичну підготовку та навички виживання. Це допоможе виховати дисципліновану, фізично здорову та морально стійку молодь, здатну захищати Україну.

Проєкт «Наметове таборування «Герць-2024» від ГО «Луцька міська федерація українського рукопашу гопак» спрямований на оздоровлення тіла, духу та всебічний розвиток дітей і молоді в умовах, максимально наближених до природи, надання навичок виживання у навколишньому середовищі.

Читати ще: Подали 23 заявки: у Луцьку завершилося голосування за бюджет участі 4.5.0.

Проєкт «УПА talks» від ГО «Волинська Фундація» має на меті поширення і висвітлення ідей та принципів УПА на майданчиках, де зосереджена українська молодь. У межах проєкту буде виготовлено 30 унікальних відеопродуктів. Зокрема цитати пам'яток, агіток, звернень, листівок Української Повстанської Армії, борців за незалежність України у контексті нашого часу, адже УПА була єдиною проукраїнською структурою в часи Другої світової війни, яка воювала одночасно і проти Третього Рейху, і проти СРСР. Тема актуальна і з огляду на протидію інформаційній війні РФ у наш час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus