USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Три десятки дітей волинських захисників відпочинуть на Закарпатті

15 Серпня 2022 22:50
Три десятки дітей з Любешівської та Рожищенської громад, чиї батьки та дідусі вже який місяць боронять країну від жорстокого загарбника, проведуть незабутній тиждень на Закарпатті.

У літньому таборі на дітей чекає не лише оздоровлення, а й дуже різноманітне і пізнавальне дозвілля, повідомляє Волинська обласна рада.

Табір відпочинку розташований у мальовничій місцині, на території є великий басейн та усілякі ігрові зони, передбачене п’ятиразове харчування.

Читати ще: Навіть в умовах війни потрібно дбати про оздоровлення та відпочинок дітей, – нардепка з Волині

Відпочинок для дітей воїнів, а також доїзд і безпечний супровід організовано благодійним фондом «Добра справа» у взаємодії з Волиньрадою. Організатори такого відпочинку сподіваються, що дітвора зможе хоч ненадовго відволіктися від тривожного очікування звісток з фронту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus