USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Три дегенерати: Кисельов, Басков і Лепс хочуть платити за знищені в Україні «Леопарди»

15 Червня 2023 23:43
Російські артисти Григорій Лепс та Микола Басков, які підтримують путінський режим та геноцид українців, взяли участь у закритій пресконференції «Російської медіагрупи» у межах ПМЕФ-2023.

Під час заходу лідер гурту «Земляни» Володимир Кисельов запропонував виплачувати по мільйону рублів тим, хто підіб’є танк Leopard. Басков і Лепс його підтримали, пише Gazeta.ua з посиланням на росЗМІ.

«Хто підіб’є танк «Леопард» – мільйон рублів. Ми як представники творчості робимо свій внесок для наших бійців. Щоб ми знали, що вони це роблять не тільки тому, що це їхня громадянська позиція. А ми це робимо, бо хочемо, щоб вони знали, що ми поруч із ними» – заявив Басков.

Лепс заявив, що вважає своє рішення «правильним». Він стверджує, що буде робити це «щиро».

«Ми будемо робити від чистого серця... Якщо ми можемо зробити якусь грошову винагороду нашим бійцям, ми це зробимо... Ми будемо допомагати... Сподіваюся, що ми абсолютно праві», – сказав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Червня 2023 00:12
українці колись слухали завивання цих придурків, а особливо недалекі ще й досі,можливо, це роблять. Хоча тільки на рожи стрьомні цих кацапських дєятєлєй культури достатньо глянути і вже відпадало бажання їх слухати.
Правда Показати IP 16 Червня 2023 06:02
Все.Концерти тільки в мухосранську.Нікому ви не потрібні,лузери.Що ж повалій то забули,а в неї рублі закінчились...
ПТН ХЛО Показати IP 16 Червня 2023 09:29
Три дегенерати треба розстріляти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus