USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Троє дітей і працюю на заводі. Лікування не витягуємо»: лучанка просить врятувати її онкохвору маму

21 Вересня 2020 08:00
Біда у вигляді важкого захворювання постукала у двері багатодітної лучанки Наталії Сєргєєвої-Сищик – рак крові виявили у її матері Ніни Прус. «Самі не витягнемо. Я працюю на заводі, чоловік також отримує небагато. На життя вистачало, але, на жаль, лікування раку – річ недешева, а час втрачати неможна», - з болем розповідає жінка.

Наталія Сєргєєва-Сищик зізнається, що, читаючи дописи у соціальних мережах із благаннями людей допомогти врятувати життя – своє чи рідних, ніколи не думала, що колись доведеться просити про допомогу й самій.

«Звертаюсь до всіх небайдужих людей! Мені потрібна ваша допомога! В моєї мами, Ніни Іванівни, виявили мієлому. Це рак крові. Ми уже розпочали її лікування. Один сеанс хіміотерапії, яка коштує близько двадцяти тисяч гривень. Я працюю на заводі, заробітна платня чоловіка також критично мала. Виховуємо трьох дітей, тож власними силами, на жаль, я не впораюсь. Не в моїх звичках просити гроші, але цього разу без сторонньої допомоги ніяк. Ми будемо безмежно вдячні кожному, хто подарує моїй мамі шанс на одужання», - звертається до небайдужих жінка.

Діагноз «Множинна мієлома. Ураження лівої лопатки» 70-річній Надії Іванівні Прус поставили у березні 2020 року. За цей час вона пройшла один блок хіміотерапії. Але це лише початок лікування. Грошей у родини катастрофічно не вистачає.

Тому, всіх охочі допомогти цій сім’ї, можуть переказати кошти за реквізитами:

Приват Банк 5168742717269926 Сергєєва-Сищик Наталія Володимирівна

Довідково:

Мієломна хвороба, або множинна мієлома, застаріле — хвороба Рустицького-Калера, плазмоцитома, плазмоклітинна мієлома — захворювання, що характеризується пухлинним розростанням плазматичних клітин кісткового мозку. Одним з першовідкривачів хвороби був український хірург Йосип Олександрович Рустицький, часто раніше хворобу називали захворюванням Рустицького-Калера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus