USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Троє чоловіків – у лікарні: повідомили стан травмованих у ДТП біля Луцька

27 Грудня 2021 19:27
Внаслідок аварії, яка сталася зранку, 27 грудня, біля села Дачне, до лікарні потрапили троє чоловіків – два пасажири та один водій.

Про це Суспільному розповіла старша лікарка Центру екстреної медичної допомоги Світлана Іщук.

Двох травмованих у стані середньої важкості доставили до міської лікарні Луцька.

Як розповів лікар ургентної допомоги Олександр Шкльода, чоловіки знаходяться в відділенні нейрохірургії. «У них виявили струс головного мозку, по скелету – все ціле, переломів немає. Вони при свідомості, але не пам’ятають обставин травми», – каже медик.

Ще одного травмованого в аварії ушпиталили до обласної клінічної лікарні. Зі слів старшої лікарки Центру екстреної медичної допомоги Світлани Іщук, в нього – черепно-мозкова травма, подвійний перелом стегна. Наразі стан чоловіка – важкий.

Попередньо аварія сталася через слизьку дорогу. Водій ВАЗ не врахував погодних умов і його занесло на зустрічну смугу, – розповів на місці ДТП старший слідчий районного відділку поліції Василь Перевознік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
автодор Показати IP 27 Грудня 2021 23:12
І відразу почали посипати дорогу. ОТГ зробили а тільки 6 машин в наявності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus