USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Трощили меблі та нищили авто: в Індії на заводі із виробництва iPhone – бунт. Відео

14 Грудня 2020 11:56
На заводі зі збирання iPhone в індійському регіоні Нарасипуре штату Карнатака робітники влаштували погром. Співробітники звинуватили компанію Wistron Corporation, яка є партнером Apple зі збирання техніки, в затримці і неповній виплаті обіцяних зарплат.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на The Times of India.

Відомо, що погром почався 12 грудня, коли після нічної зміни працівники дізналися, що вони не отримають обіцяні гроші. Тоді вони намагалися з’ясувати все у відділі кадрів, де вимагали виплатити їм зарплату, заборговану за останні місяці.

Після відмови працівники влаштували погром в офісному приміщенні. Загалом у заворушеннях брали участь майже дві тисячі осіб. Вони розгромили виробничі цехи, розтрощили меблі, розбили скло в кабінетах керівників, а також перевернули і намагалися підпалити кілька службових автомобілів. Погром зупинили правоохоронці.

Видання пише, що нібито під час оформлення на роботу інженерам обіцяли зарплату в 21 тис. рупій ($285) на місяць, але замість цього їм виплатили лише 16 тис. рупій ($217), а потім зарплату скоротили до 12 тис. рупій ($163). Різноробочим зарплату виплатили у розмірі $ 6,78.

Своєю чергою, компанія Wistron у коментарі Wall Street Journal заявила, що вони шоковані подією і співпрацюють з органами влади. Зараз ведеться розслідування інциденту. Повідомляється, що вже затримано близько 100 осіб.
Karnataka : Wistron's interiors reportedly damaged by workers over non payment of salaries... #Wistron #Karnataka #Bangalore #iPhoneManufacturingPlant pic.twitter.com/hgNurwbcYl— Das Vanthala (@DasVanthala) December 12, 2020
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Психопланетарій, Лип Показати IP 14 Грудня 2020 12:52
Все як у нас в Україні - мінімальна зарплата, яка видається чистими по бухгалтерії на руки працівнику становить 4 025 грн., що відповідає 144 доларам США. Нічим ми не відрізняємось від Індії. 85% простого робочого бідного населення, що в Індії, що в Україні якому чиновники, директори підприємств і бізнесів обійцяють одну зарплату, а на руки видають зовсім іншу. Боюся що через 10-15 років будемо себе порівнювати щодо рівня життя і зарплат вже не з Індією, а з відсталими африканськими країнами, як: Конго, Сомалі, Нігерія та іншими самими відсталими країнами світу.
Лапоть до Психопланетарій, Лип Показати IP 14 Грудня 2020 14:07
Головне, що би постійно в телевізорі були серіали. А що ще для 73% треба, га ?
Анонім до Лапоть Показати IP 14 Грудня 2020 15:04
ну ти точно лапоть. фігню несеш, ростеш ....лом.
Куні Показати IP 14 Грудня 2020 16:52
Ну ви Індію недооцінили, їм збирати айфони довіряють, а українцям ні, тільки ду** відмивати італійцям.
Бам Бам до Куні Показати IP 15 Грудня 2020 12:52
Ну навіщо нам ваш досвід. Вас куди не пошли, то ви там ду** миєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus