USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Трохи притрусило: у Карпатах випав перший сніг

17 Вересня 2024 23:06
У Карпатах випав перший сніг. Відповідні відео публікують місцеві ЗМІ. Наразі снігу ще не дуже багато, проте для вересня таке явище є доволі дивним.

За інформацією місцевих пабліків, перший сніг було зафіксовано в Івано-Франківській області, передає УНІАН.

На горі Захар Беркут, що у Львівській області, також вже лежить чимало снігу, про це свідчать вебкамери з вершини. Сніг іде й на вершині Тростян.

Водночас в Укргідрометцентрі повідомляли, що 18 вересня на високогір'ї Карпат температура повітря складатиме +13...+18 °C, проте сніг синоптики не передбачали.
Читати ще: У Луцьку зафіксували ще один температурний рекорд

Також завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух в інтерв'ю 24 каналу розповіла, що найближчим часом в Україні не очікують заморозків та снігу.

«Найближчим часом такі явища не очікують. Хоча, ймовірно, до кінця місяця вони можуть бути на високогір’ї Карпат», – додала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus