USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Трьох футболісток з Волині викликали в національну збірну на гру з Японією

3 Червня 2021 19:51
Троє волинських футболісток клубу «Ладомир» із Володимира-Волинського викликали на навчально-тренувальний збір для підготовки до міжнародного матчу зі збірною Японії.

Про це повідомляє пресслужба Всеукраїнської асоціації жіночого футболу.

Головний тренер національної жіночої збірної України Наталія Зінченко оприлюднила список гравців національної команди, викликаних на навчально-тренувальний збір для підготовки до міжнародного матчу зі збірною Японії.

Поєдинок відбудеться в рамках святкування 100-річчя Японської асоціації футболу та з метою підготовки команд до офіційних матчів.

Протистояння між збірними Японії та України стане першим в історії цих команд. Запланований матч відбудеться 10 червня 2021 року у місті Хіросіма на місцевому стадіоні (Edion Stadium Hiroshima). Матч розпочнеться о 15:15 за місцевим часом (09:15 за київським часом)

Головна команда країни, до складу якої увійдуть 22 футболістки, збереться 5 червня в Києві, одразу після фінального матчу Кубка України. Згідно з медичним протоколом на всіх представників збірної команди очікує обов’язкове ПЛР-тестування COVID-19.

Уже наступного дня делегація вирушить до Японії.

Склад національної жіночої збірної України

Воротарі: Ірина Саніна («Житлобуд-1» Харків), Дарина Бондарчук («Житлобуд-2» Харків).

Захисники: Любов Шматко, Анастасія Вороніна, Анна Петрик, Ольга Басанська («Житлобуд-1» Харків), Катерина Корсун, Ірина Подольська, Анастасія Філенко (усі – «Житлобуд-2» Харків), Марина Шайнюк («Ладомир» Володимир-Волинський).

Півзахисники: Ольга Овдійчук, Дар’я Апанащенко, Ірина Кочнєва (усі – «Житлобуд-1» Харків), Яна Калініна, Вероніка Андрухів, Яна Малахова (усі – «Житлобуд-2» Харків), Юлія Христюк («Олд Домініон» США), Христина Перевізник («Ладомир» Володимир-Волинський).

Нападники: Надія Куніна, Ганна Вороніна (усі – «Житлобуд-1» Харків), Ніколь Козлова («Вірджінія Тех» США), Вікторія Гірин («Ладомир» Володимир-Волинський).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus