USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Трьох чоловіків, які тримали заручників під Луцьком, залишили під вартою

20 Березня 2018 10:03
Суд залишив під вартою на 60 діб трьох розбійників, які утримували в заручниках людей, катували і вимагали гроші. Ще одного відпустили під домашній арешт. Про це інформує Волиньпост.

Відповідні рішення ухвалив суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Подзіров.

Нагадаємо, 19 березня стало відомо, що четверо звинувачених утримували двох мешканців Луцька в підвалі у селі Забороль Луцького району, вимагаючи у них передати у власність автомобіль, квартиру, 5000 доларів США та «ферму біткоїнів». Правоохоронці з’ясували, що правопорушники причетні також до вчинення щодо потерпілих розбійного нападу, вимагання, а також незаконного заволодіння транспортним засобом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СПЕЦОПЕРАЦІЯ ПІД ЛУЦЬКОМ: ЗВІЛЬНИЛИ ЗАРУЧНИКІВ, ЯКИХ КАТУВАЛИ 2 ДНІ

Представники прокуратури та поліції просили в суду призначити звинуваченим тримання під вартою протягом 60 діб. Мовляв, вони можуть чинити тиск на свідків, знищити докази. До того ж серед них є й такі, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. Приміром, один з підозрюваних у 2017 році отримав два роки умовно.

До слова, усіх затриманих звинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 189, ч. 2 ст. 185 КК України.

Захисник звинувачених просив у суду пом'якшити рішення та призначити домашній арешт. Однак суддя Подзіров відхилив три прохання та залишив трьох чоловіків під вартою на 60 діб. Ще одного відправив під домашній арешт. Однак у суді йому вручили підозру у звинувачені по іншій статті та відправили в ізолятор. У прокуратурі Волині повідомили, що рішення про домашній арешт оскаржуватимуть та вимагатимуть тримання під вартою на 60 діб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus