USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Трійка найкращих брендів чоловічого одягу

9 Квітня 2024 16:54
Якщо ви шукаєте якісний та перевірений часом брендовий одяг для чоловіків, вам точно варто звернути увагу на асортимент інтернет-магазину Invogue. У каталозі представлені бренди, які вміло поєднують у своїх колекціях класичні традиції та актуальні тренди.



BOSS – німецька стриманість та увага до деталей




Бренд чоловічого одягу Boss почав свою історію як сімейна майстерня з пошиття робочої форми. Проте компанія швидко перетворилася на одного з найвпливовіших гравців світової модної індустрії. Секрет їхнього успіху містить декілька складових:

● класичний та сучасний дизайн речей – від повсякденних футболок до ділових костюмів;

● використання якісних тканин, які добре тримають форму та мають довгий термін служби;

● лаконічні силуети, практичність і зручність у кожній речі.

Бренд пропонує вишуканий smart-casual гардероб для справжніх перфекціоністів, які прагнуть завжди виглядати ідеально.



ZEGNA – класика з італійською душею




З моменту заснування в 1910 році, цей модний дім акцентує увагу своїх прихильників на якості речей. Головна «фішка» бренду – це використання натуральних матеріалів. Компанія має унікальні технології обробки шовку, кашеміру, бавовни та інших тканин.

У чоловічій колекції бренду майстерно переплітаються класичні силуети та сучасні тренди. Теплі светри, базові футболки, ділові костюми мають ідеальний крій, що підходить для будь-якого типу фігури. Виробник уважно ставиться до найменших деталей, тому такі речі стануть окрасою гардероба вишуканого джентльмена.



KENZO – бренд з азійським корінням, що підкорює серця




Хоча KENZO і вважається французькою компанією, його історія розпочалася з невеликого магазинчика, відкритого в Парижі вихідцем із Японії Кендзо Такадою. Сьогодні це культовий бренд, відомий своїми сміливими та нестандартними рішеннями.

Чоловічі колекції вирізняються яскравими, подекуди ексцентричними принтами та кольорами. Водночас в асортименті є і більш класичні моделі – однотонні штани, джинси, класичні світшоти. Прихильники KENZO не бояться епатажу, проте виглядають вишукано та елегантно.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus