USD 41.12 41.55
  • USD 41.12 41.55
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Тріскучий мороз та сніг: на Волині очікують похолодання

10 Січня 2022 19:36
У найближчий тиждень на українців чекає сильне похолодання. Температура опускатиметься до −15° та навіть нижче. Опади чергуватиметься з сонцем. Однак похолодання буде недовгим. Вже до вихідних погода зміниться і стовпчики термометрів впевнено поповзуть вгору.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Тиждень в Україні розпочнеться з температурних контрастів. 10 січня в західних і північних областях очікується мороз до −1° до −7°. При цьому в центрі, на сході і на півдні країни буде плюсова температура. Невеликі дощі очікуються в Луганській, Запорізькій та Одеській областях.
У вівторок, 11 січня, стовпчики термометрів впевнено поповзуть вниз. Нічні морози в більшості областей досягнуть −10°...-15°, лише на півдні буде трохи тепліше. А вдень на заході, на півночі і в центрі країни очікується до −1°...-6°, а на сході та півдні – до 0°...+2°. При цьому в північних, а також у Волинській областях буде сніг.
До середини робочого тижня морози ще більше зміцніють. Вночі температура опускатиметься до −10°...-17°, вдень також по всій країні встановиться «мінус». Найхолодніше буде на півночі та північному сході України, де стовпчики термометрів не піднімуться вище −9°...-11°.
З четверга, 13 січня, погода в Україні почне змінюватися: стовпчики термометрів піднімуться і почнуться опади. Найбільше потепління відчують жителі західних областей, де вдень очікується до −1°...+3°. На півночі буде −3°...-11°, в центрі – до −3°...-8°, на сході близько −8°...-9°, а на півдні – до −2°...-7°.

Сніг цього дня очікується на північному заході, а також у Черкаській та Вінницькій областях.
Перед вихідними в Україні стане ще тепліше. Вночі ще можливі невеликі морози, а вдень на заході, півночі та місцями в центрі країни буде від 0° до +3°. Невеликі денні морози збережуться на сході та півдні України.

Разом з потеплінням налетять й опади. Мокрий сніг, сніг і невеликі дощі накриють практично всю країну, за винятком південних областей.
На вихідних українців чекають невеликі температурні гойдалки. У суботу, 15 січня, в більшості областей буде невелика хмарність і до +4° вдень. Однак у неділю, 16 січня, переважатиме суцільна хмарність, на північному заході, півночі та сході – сніг. Повернуться і невеликі денні морози, до −4°.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus