USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Третій штурмовій бригаді передали два літальні комплекси від Луцької громади

Сьогодні 18:08
Представники Луцької міської ради ознайомились з роботою батальйону безпілотних систем 3 окремої штурмової бригади та передали від громади два безпілотні літальні комплекси Shark, кожен з яких складається з трьох літаків, пускової установки, антенного комплексу та компʼютерного обладнання.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Комплекс використовується для спостереження, виявлення засобів ворога та коригування вогню.

Читати ще: Автомобіль, дрони, РЕБ: волинська «сотка» отримала допомогу від Луцької громади та працівників міськради

Високонадійний модуль зв’язку дозволяє йому заглибитися у тил противника до 80 км в умовах радіоелектронної боротьби. Оптико-електронний комплекс спостереження з роздільною здатністю Full HD, з 30-кратним оптичним збільшенням і додатковим 3х цифровим зумом дає змогу вести спостереження на відстані до 5 км від безпілотника до об'єкта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus