USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Треба шифер мінять на кремлі». Гумористи «Бампер і Сус» смішили лучан і збирали кошти на ЗСУ. Фото

5 Травня 2023 14:58
В обласному центрі відбувся гумористичний концерт відомих коміків «Бампера і Суса», приправлений міцним слівцем та суржиком.

«Казочок не буде! Лише суцільна правда-матка про реальне життя, моцний гумор без цензури, багато-багато ваших усмішок, сюрпризи-розіграші і наша спільна допомога ЗСУ! Чекаємо всіх на концерті!» – запрошували «Бампер і Сус».

Виступ коміків був побудований на спілкуванні з глядачами, які зовсім не соромилися вигукувати щось з залу, тим самими допомагаючи «Бамперу і Сусу» накидувати жарти або ж даючи змогу пожартувати над ними самими.

«Випила – будь людиною», – звернувся до жінки Бампер, яка подарувала комікам букет ще до початку виступу.
Бампер пожартував, що Сус намахав волонтерську систему «Шлях» для виїзду закордон – заплатив і не поїхав. Також коміки пожартували, що «паро пустих мєст в залі» – це ті люди, які не вернулися по системі «Шлях».

Звичайно, вони жартували і про москалів, зокрема яких вже немає на цьому світі. Бампер і Сус сказали, що не були на концерті Кобзона, бо ще живі. Але якби навіть довелося на нього потрапити, то це були б півтори години сну. Коміки не могли оминути тему перуки співака, якого тепер слухають лише мертві окупанти, пожартувавши на грані фолу: «Ви знаєте, що він лисий з дєцтва був, бо на полових губах мами наждачка».

Коміки зізналися, що навіть мають дві пісні, але співають вони погано. Втім перша пісня звучала доволі непогано, але «Бампер і Сус» зізналися, що співали під плюс, аби просто спасти публіку від живого виконання. А вже в наступній вони плутали слова, кашляли і задихалися. Чоловік з зали запропонував їм коли, але Бампер кинув йому репліку, що в колу додають віскі, а не пиво. Проте й глядач не розгубився.

«То моє, домашнє», – сказав він.
Звичайно ж, «Бампер і Сус» не оминули останні події. Вони розіграли сцену, в якій путін і мєдвєдєв вирішують, хто з них домінуючий сексуальний партнер. Раптом стався вибух, і вони почали спорить, хто піде дивитися на кришу. Все ж пішов мєдвєдєв, який сказав, що на кремлі треба міняти шифер. А загалом вони дійшли висновку, що безпілотник запустив шойгу, бо їх ревнує.
Цікаво, що кожен з глядачів міг отримати приз від «Бампера і Суса». Для цього потрібно було кинути 200 гривень на ЗСУ та витягнути потрібну карту. Тож глядачі отримували в подарунок 20 гривень, згорілі сірники, повістку, а суперпризом було те, що Бампер на сцені показав свою грижу.
«Луцьк – город мажоров», – сказали гумористи перед аукціоном на підтримку ЗСУ, який також пройшов весело. Хлопці продали вічний пропуск на всі їхні концерти за 1700 гривень та футболку з логотипом за дві тисячі гривень.
Також «Бампер і Сус» хотіли залишити собі частинку Луцька, тому обмінювалися з лучанами різними дрібницями. А Сус навіть помінявся з чоловіком, який пропонував колу з пивом, спідньою білизною прямо на сцені.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Травня 2023 19:47
Був повне гавно одні не цензурні слова
Анонім Показати IP 5 Травня 2023 19:48
Ще ніколи 1000 гривень так шкода не було не концерт а одні не цензурні слова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus