USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Травми і відірвана кінцівка: повідомили про стан 17-річного мотоцикліста, який потрапив у ДТП на Волині

11 Липня 2024 09:00
Медики розповіли про стан постраждалого 17-річного мотоцикліста.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, медики виїжджали на виклик про ДТП з постраждалими.

Унаслідок зіткнення авто і мотоцикла 17-річний водій останнього доправлений у Волинську обласну клінічну лікарню.

У юнака попередньо діагностували підозру на закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітки і повну травматичну ампутацію нижньої третьої правої гомілки та забої верхніх кінцівок.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що дорожньо-транспортна пригода трапилася учора близько 20:40 на автодорозі між селищем Цумань та селом Карпилівка. 17-річний мешканець селища Цумань, керуючи мотоциклом «VDV XR250», зіткнувся із автомобілем «BMW X5» під керуванням 18-річного жителя села Карпилівка.

Внаслідок автопригоди мотоцикліста із травмами госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Під час слідства будуть з’ясовані усі обставини автопригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus