USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Травми голови, грудної клітки, хребта: у ДТП на Відродження постраждало двоє людей

Сьогодні 20:59
У ДТП, що сталася ввечері 9 вересня на проспекті Відродженні, постраждало двоє людей.

Про це інформує Суспільне.

Як інформували, близько 19 години навпроти магазину «Гроно маркет» зіткнулися автівки BMW та Peugeot служби Bolt.

Внаслідок удару в BMW пошкоджений капот та відірване колесо, а в автомобіля служби таксі також відірвало колесо, розбиті вікна та фари, пошкоджена бокова частина машини.

Зі слів очевидиці аварії Світлани, водій BMW рухався з великою швидкістю.

«Ця BMW гнала на такій швидкості! Кілометрів 150, не менше. Я не спеціаліст, не можу точно сказати, але як по місту – то він дуже сильно гнав. Я стояла на іншому пішохідному переході, то не бачила, звідки таксі виїжджало», – зазначила жінка.
Читати ще: Зіткнулися три авто: у Луцькому районі – ДТП з постраждалими. Відео

Як розповів старший лікар Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Аркадій Шостак, на місці аварії на проспекті Відродження працювали медики швидкої: двох людей госпіталізували, одна людина від медичної допомоги відмовилася.
«Пасажира таксі з черепно-мозковою травмою госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню, іншу людину з травмами грудної клітки та хребта – у Волинську обласну клінічну лікарню», – зазначив лікар Аркадій Шостак.
Чи були обидва водії тверезі наразі невідомо. На місці події працюють патрульні поліцейські, які з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus