USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Травмувалась жінка: показали момент зіткнення двох авто у Луцьку. Відео

15 Липня 2024 22:14
ДТП за участю двох авто, що сталася 11 липня на вулиці Карпенка-Карого, зафіксували камери відеоспостереження «Центру безпеки міста Луцьк».

Про це інформує муніципальна варта міської ради.

«Чи то водії дуже поспішали, чи просто знехтували своєю безпекою, але в результаті відбулось зіткнення автомобіля «Mitsubishi», який, швидше за все, хотів проскочити з вулиці Задворецької, з автомобілем марки «Volvo», що рухався зустрічною смугою на вулиці Карпенка Карого, до речі, встигнувши проїхати на зелений сигнал світлофора», – зазначають муніципали.

На жаль, аварія без потерпілих не обійшлася, тож поліція відкрила кримінальне провадження. Наразі ведеться слідство.

Читати ще: Водій тролейбуса отримав інвалідність: справу про ДТП у Луцьку за участі підполковника СБУ намагалися закрити

Водіям своєю чергою наполегливо рекомендують дотримуватися швидкісного режиму та дистанції. Враховуйте дорожньо-транспортні обставини та будьте вкрай обережними коли перебуваєте за кермом.

Як інфорували, ДТП сталася 11 липня близько 20:00. Внаслідок зіткнення двох авто травмувалася жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
11 Показати IP 15 Липня 2024 22:35
Про це інформує муніципальна варта міської ради. «Чи то водії дуже поспішали, чи просто знехтували своєю безпекою, але в результаті відбулось зіткнення автомобіля «Mitsubishi», який, швидше за все, хотів проскочити з вулиці Задворецької, з автомобілем марки «Volvo», що рухався зустрічною смугою на вулиці Карпенка Карого, до речі ,встигнувши проїхати на зелений сигнал світлофора», – зазначають муніципали. Хто оце от висрав взагалі? Ви в очі довбитесь чи як це назвати? Вольво, тупо, по зустрічній об'їхало весь потік авто, які стояли чекаючи світлофора і на червоний виїхало на перехрестя вальнуло в лоб авто яке завершувало маневр (так на останніх секундах свого зеленого), а у вас постановка питання про те ще винні обидва? Це вже як водій Вольво закинув на лапу зразу чи просто родич чи кум чийсь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus