USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Травма голови: повідомили, у якому стані госпіталізували чоловіка, який постраждав у ДТП в Луцькому районі

Сьогодні 09:17
У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася 9 вересня в пообідню пору поблизу села Угринів Луцького району, травмувалося двоє людей. Один постраждалий після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. Ще одного чоловіка доправили у медичний заклад.

Як розповів Волинським Новинам завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, медики надавали допомогу двом травмованим.

Один від госпіталізації відмовився. Ще одного травмованого з підозрою на закриту черепно-мозкову травму доправили у Волинську обласну клінічну лікарню.

Читати ще: Травми голови, грудної клітки, хребта: у ДТП на Відродження постраждало двоє людей

Нагадаємо, як зазначали очевидці поблизу сіл Угринів та Городище горіло поле, саме через погану видимість відбулось зіткнення трьох автівок.

Того ж дня трапилася ще одна ДТП у селі Залізниця Камінь-Каширського району. Відомо, що автомобіль зіткнувся з мотоциклом, у ДТП травмувався неповнолітній. Медики зазначили, що хлопця госпіталізували у Любешівську багатопрофільну лікарню з підозрою на закритий перелом лівої гомілки.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus