USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Трагічна новина у світле Різдво: на Луганщині загинув ковельчанин Олександр Сілівончик

25 Грудня 2023 14:41
У світле Різдво Ковельська громада отримала важку новину про загибель на фронті Сілівончика Олександра Петровича. 20 грудня ковельчанину виповнилося 47 років.

Про це повідомив мер Ігор Чайка.

24 грудня воїн загинув поблизу села Діброва на Луганщині, залишаючись вірним військовому обов’язку до останнього подиху.

Олександр Сілівончик пішов до війська у перший же день повномасштабної війни, до того багато років пропрацювавши оператором котельні у локомотивному депо. Через стан здоров’я він не мав досвіду строкової армії чи служби під час АТО.

«Але інакше у такий час він би і не зміг. Бо був дуже достойним чоловіком і знав, що має захищати своє і своїх – дружину Тетяну, синів Максима і Дениса і всіх, кого любив. Щирий, відкритий, добрий...

Висловлюю щирі співчуття рідним Олександра Сілівончика. Вічна йому пам’ять, честь, вдячність і слава!» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus