USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

ТОП рейтинг чаю для покращення сну

Сьогодні 10:52
Хороший нічний сон допоможе вам зосередитися наступного дня. Сон відновлює ваше тіло та його функції, допомагає підтримувати рівень енергії і може задати гарний тон на весь день. Однак різні фактори, такі як надмірне збудження, тривога і стрес, можуть порушити якість сну. Ви можете бути здивовані, виявивши, що чашка теплого чаю може заспокоїти ваші нерви. І хоча багато хто вживає чай, щоб підбадьоритися протягом дня, деякі сорти можуть допомогти вам краще виспатися! Розглянемо детальніше ті, що увійшли до топ-3.

Рекомендується купити чай, насамперед, якісний та органічний. Найбільше користі для здоров'я можна отримати від чайних сортів, які вирощені високо в горах, подалі від цивілізації. Одним з них є Да Хун Пао – відомий улун, який люблять, шукають і дарують поціновувачам високогірного червоного чаю. Він росте між скелястими ущелинами гори Уі, приваблюючи людей лікувальними властивостями та дивовижним природним смаком. Він допомагає розслабитись і зміцнити сон, дарує хвилини спокою, відчуття гармонії та благополуччя.

Зелений чай Шен Пуер також росте в горах, тільки в провінції Юньнань. Він містить флавоноїди, що допомагають впоратися зі стресом, і амінокислоти, які сприяють спокійному сну. L-теанін впливає на роботу мозку, підтримуючи здоровий цикл сну та неспання. Взаємодіючи разом з іншими сполуками, епігалокатехіном і аргініном, вони здатні заспокоїти розум та вилікувати безсоння.
Чай Ку Цяо – це напій з обсмажених зерен дикої гречки, зібраних в екологічно чистих гірських районах Китаю. Його сонячний настій сподобається любителям випічки, меду, горіхів і здорового способу життя. Насіння гречки не містить кофеїну, тому ідеально підходить для вживання перед сном. Завдяки мелатоніну, рутину та іншим біологічно активним речовинам, він позитивно впливає на психічний стан, зменшуючи тривогу і роздратування. Дослідження також виявили, що вживання гречаного чаю щодня може допомогти покращити настрій та режим сну, зменшити стрес і безсоння.

В чайному інтернет-магазині clubpuer.com.ua можна придбати трав’яний чай, Ку Цяо, Габа, червоний і зелений чаї, які містять хризин (флавоноїди), амінокислоти, а також ароматичні сполуки (ліналоол, апігенін та бісаболол), які різними способами зменшують стрес і занепокоєння, тому можуть бути ефективним засобом для покращення якості сну.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus