USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Топ-5 тенденцій у стилі мілітарі в 2020 році*

6 Листопада 2020 10:56
Стиль мілітарі увірвався до модних журналів після Першої світової війни. З тих пір він знову і знову повертається на подіуми та у гардероби. Він комфортний, пасує як жінкам, так і чоловікам. Стиліст магазину «Мілітарка» вибрав для нас топ-5 тенденцій, особливо актуальних у сезоні 2020-2021.

Брюки-карго. Вони відрізняються великими накладними кишенями на стегнах, часто мають стяжки внизу штанин, зручний широкий пояс і додаткові деталі типу карабінів і ланцюжків. Брюки-карго дозволяють приховати широкі стегна або навпаки, візуально збільшити надто «легкий» низ. Карго в цьому сезоні перестали бути лише робочим одягом, їх комбінують із парадними босоніжками або туфлями на підборах, шиють з легких тканин і шовку.
Натуральні відтінки. Кольори «природної» палітри – коричневий, хакі, темно-зелений, трав’яний, охристий, теракотовий – чудово поєднуються між собою та легко відтіняються яскравими акцентами. Вони можуть стати основою гардеробу або капсули і вписуються в дрес-код.

Панами. Підзабуті за останні кілька років, у 2020 році панами стали наймоднішим головним убором. Їх сміливо міксують з пальто, бомберами, тренчами, анораками. Зараз панама – не лише легкий літній варіант, для осені і зими їх роблять із шерсті, натуральної або штучної шкіри, мохеру, трикотажу. Теплі панами добре гріють, закривають вуха і при цьому не заважають носити з ними шарф або капюшон.

Шинель. Відома нам за історичними фільмами, шинель стала одним із найбажаніших видів верхнього одягу. Довжина міді або максі, відкладний комір, металеві ґудзики у два ряди – вона прослужить вам від осені до весни. Популярними є як моделі у традиційних кольорах – чорний, сірий, - так і яскраві варіанти.
Берці. Тенденція на грубе взуття не втрачає своїх позицій. Берці або високі шнуровані черевики – унісекс річ, яка полюбилася за свою зручність і міцність. В цьому сезоні комбінуйте їх з легкими спідницями або сукнями, а чоловіки – з вкороченими брюками. Особливо ефектно будуть виглядати кольорові моделі.
Де придбати актуальні моделі? Відмінне співвідношення «ціна-якість» пропонує вам інтернет-магазин «Мілітарка» - https://militarka.com.ua/. Для вас є більше 12000 товарів, які доставляються по всій Україні. Модельний ряд постійно поповнюється з урахуванням найновіших модних тенденцій. Воєнторг «Мілітарка» - перемагай з нами!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 6 Листопада 2020 11:40
Брюки M-TAC, як на фото (виробник - УКРАЇНСЬКИЙ) - рулять! Надзвичайно надійні, є купа моделей і кольорів, ріп-стоп, YKK замки, велкро не псується по 2 роки, витримують все, що завгодно, аж до геть екстріму на природі, плюс наколінники на них не сповзають. Варті своїх плюс-мінус 2000 грн. на всі 100.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus