USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.55 10.75

Топ-5 переваг світлодіодних прожекторів*

20 Вересня 2022 17:06
Зазвичай світлодіодні прожектори необхідні, коли йдеться про потребу освітлення великої площі. Пристрої можуть застосовуватися не лише в промисловості, але й в побутових цілях.

Наприклад, лед прожектори на Led Story представлені у великій кількості моделей, також в асортименті є різноманітні кріплення та датчики. Але перед покупкою варто зрозуміти, які саме переваги має цей тип пристроїв.

Чому варто купити LED-прожектор?

Світлодіодний прожектор має принципову відмінність від звичайної лампи. Справа в тому, що в першому випадку світловий потік буде фокусуватися за допомогою оптичної системи. Це має важливе значення в контексті переваг, які забезпечує така конструкція, – яскраве спрямоване світло та підвищену економічність.

Розглянемо плюси світлодіодних прожекторів більш детально:

- можливість налаштовувати тип світла – в кольорових та RBG-моделях світло може бути як білим, так і яскравого відтінку;

- застосування за великої амплітуди температур – прожектор безперебійно працюватиме, коли в приміщенні температура від −50 до +50 градусів;

- удароміцність – навіть після значних ударів та вібрацій освітлювальний прилад не втратить своєї функціональності, а монтувати прожектор можна в будь-якому положенні;

- велика тривалість експлуатації – LED-прожектори можуть безперебійно працювати протягом 50 тисяч годин (і навіть більше);

- економність – світлодіодні моделі споживають дуже мало енергії порівняно з люмінесцентними та галогенними лампами (LED-моделі є втричі економнішими).

З такими перевагами прилади є відносно компактними за габаритами та мають легкий корпус.

Які параметри є найважливішими під час вибору LED-прожектора?

Передусім треба звертати увагу на виробника – це найголовніша гарантія якості приладу. Окрім цього, не варто забувати про потужність, адже саме від неї залежитиме, наскільки великий обсяг світла дасть прожектор.

Також розгляньте спрямованість. Обрана ділянка може по-різному освітлюватися на різних відстанях – тут має значення кут нахилу. Якщо йдеться про робочі приміщення, визначте співпадіння за індексом захисту.

Ще один момент – тип світлодіодного прожектора. Розрізняють матричні моделі, що актуальні для підсвічування ландшафтів, будинків за допомогою концентрованого світла. Лінійні прожектори допомагають в освітленні дверей, віконних отворів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus