USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.75
  • PLN 10.66 10.84

ТОП-5 найкращих моделей цифрових піаніно: вибір експертів

Сьогодні 13:08
Шукаєте ідеальне цифрове піаніно? Ми зібрали для вас топ-5 найкращих моделей 2024 року, які підійдуть як для початківців, так і для професіоналів. Дізнайтеся, які піаніно пропонують найкраще поєднання якості звуку, функціональності та ціни.

Для занять музикою потрібен правильний та якісний інструмент. Широкий спектр функцій, гарну якість клавіш, надійну службу та ідеальний звук забезпечить цифрове піаніно Casio, Yamaha, Korg та Roland. Це кращі виробники музичних інструментів, що мають гарні відгуки на представлені товари. Пропонуємо добірку кращих 5 інструментів.
Casio PX-S1100 доступний у чорному, червоному та білому корпусі. Це модель компактного типу, вага якої близько 11 кг. При цьому модель має усі 88 динамічних клавіш стандартного розміру з молоточковою механікою. 18 тембрів та поліфонія 192 – прекрасна комбінація для творчих проб і повноцінного навчання. Метроном, ділення клавіатури, ревербація, дует та точна настройка чутливості клавіатури – функції, що роблять модель кращим вибором.

Yamaha P-125 у чорному та білому корпусі теж є компактним типом моделі. Має повнорозмірну динамічну клавіатуру з молоточковим механізмом, 192 поліфонію та 24 тембри, 20 вбудованих стилів. В наявності усі зручні роз’єми, навчальна програма та підтримка музичних додатків.
Yamaha YDP-145 Arius в білому, чорному та палісандровому кольорі – це корпусна модель цифрового фортепіано, що вважається хітом продажів для домашніх цілей. Молоточкова механіка динамічного типу клавіатури, 192 поліфонія, 10 тембрів, більше 300 вбудованих композицій, 2 динаміки по 8 Вт та всі стандартні функції наявні в даній моделі.

Korg B2SP можна придбати у білому та чорному кольорах корпусу. Є у продажу і його компактна версія. Це бюджетна, але дуже затребувана модель японського виробника. Клавіші не поступаються дорожчим варіантам, як і якість звуку. Поліфонія 120, 10 тембрів, ефекти хорус та ревербація, 10 вбудованих мелодій, два динаміки по 11 Вт – досить приємний набір, підходящий для навчання та гри вдома.
Roland FP-10 – оптимальна модель, що представляє бренд. Компактний тип корпусу має якісні зважені клавіші з молоточковою механікою, поліфонією 96, 16 тембрами та двома динаміками по 6 Вт. Присутні і вбудовані ефекти об'єднання від'ємного звуку та еквалайзер, всі необхідні роз’єми, Bluetooth, що підтримує додатки та бездротові навушники. Вага виробу 12 кг, що робить його мобільним і зручним для сценічних виступів та навчання в школі.

Отже, якщо ви бажаєте купити для себе гарний інструмент, проте не зможете придбати саме один з перерахованих, рекомендуємо все ж орієнтуватись на параметри та показники цих варіантів. Не нехтуйте репутацією якісних брендів та старайтесь купувати лише хороші інструменти.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus