USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.55

Топ-5, чому вам завжди бракує грошей*

3 Березня 2023 18:24
Частенько потрапляєте у ситуацію, коли потрібно заплатити за комуналку, купити нові черевики чи подарунок другу на день народження, а коштів від зарплати вже не залишилось? Можна за кілька хвилин, не виходячи з дому, отримати гроші на карту онлайн: миттєві позики видаються без довідки про доходи та зайвих питань, більше інформації https://mycredit.ua/ua/uslugi-kreditovaniya/kredit-onlajn-na-kartu/

Також можна ще краще розібратися з причинами, які заважають правильно розпоряджатися коштами. Експерти з особистих фінансів виділяють п’ять основних помилок:

Ви ніяк не плануєте свій бюджет

Основний принцип: не витрачати більше, ніж ви заробляєте. Для цього можете розподілити ваші доходи по окремих конвертах чи банківських картках на:

• обов’язкові витрати (комунальні послуги, оренда житла, продукти харчування, пальне чи проїзд у громадському транспорті і т.п.);

• резервний фонд, який виручить вас у разі фінансових форс-мажорів;

• великі покупки. Певно, у вас є мрія про власну автівку, дачний будиночок чи закордонну поїздку?

• розваги. Тож відкладіть кошти на походи у кіно, концерти, посиденьки в кафешках і т.д.;

• розвиток та інвестиції. Ці гроші необхідні для підвищення вашої професійної кваліфікації (курси, тренінги, майстер-класи, відповідна література) та формування інвестицій.

Витрачаєтесь на алкоголь і фаст-фуд

Погодьтеся: це не найпотрібніші речі у світі! А за ті гроші, які ви витратили на шаурму чи піцу, можна придбати корисні продукти, яких вистачить на 2-3 повноцінних обіди, якщо ви володієте мінімальними кулінарними навичками.

Всіляко економите на собі

На перший погляд економити на собі може здатися слушною ідеєю: що може бути простіше? Але, носячи старий одяг, не лікуючи зуби і харчуючись абичим, неможливо почуватися добре. Навряд чи у такому стані і в такому вигляді ви можете розраховувати на хорошу роботу, яскраве дозвілля чи успіх у протилежної статі: якщо вас не підведе здоров’я, то впевненість у собі – точно.

Часто робите імпульсивні покупки

Якщо ви не можете встояти у магазинах проти усіх цих хитрощів маркетологів, то принаймні обмежте собі витрати – заведіть конверт «На емоції» і беріть гроші з нього на незаплановані, але приємні покупки.

Вважаєте, що все дороге і якісне – то забаганки-цяцянки

Замість того, аби повторювати собі «обійдуся», «я на таке не заслуговую», шукайте способи збільшити доходи та час від часу балуйте себе.

Пам’ятайте: гроші самі по собі – не ціль, а спосіб зробити ваше життя комфортнішим та яскравішим.

*Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 3 Березня 2023 21:22
Люди, в жодному разі, ні при яких обставинах не беріть кредити в МФО (мікрофінансових організаціях). Це страшне ярмо.
скептик Показати IP 3 Березня 2023 21:40
відкрию ВЕЛИКУ таємницю: держава платить мізерні зарплати і пенсії тому грошей і бракує. при цьому своїх шл"шок народу вони не обділяють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus