USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Топ-3 кемпінгові намети для сімейного відпочинку*

12 Жовтня 2021 13:02
Початок осені – найкращий час для виїздів на природу, щоб відпочити душею та тілом. Експерти MagaZilla розкажуть про три намети, здатні стати надійним та затишним домом на весь час вашої подорожі.

RedPoint Base 4

Кемпінговий намет з корпусом у формі напівсфери, що забезпечує комфортні умови для 4 осіб. Каркас виконаний із легкого та міцного алюмінієвого сплаву, тент – із поліестеру 185T PU. При невеликій вазі (8,3 кг) модель обладнана просторим спальним блоком з полицею та кишенями для дрібних речей, двома вікнами та тамбуром довжиною 200 см, що трансформується у відкриту альтанку. Водонепроникність дна сягає 10 000 мм вод. ст., а тенту – 5 000 мм вод. ст. Завдяки таким показникам та якісній герметизації швів навіть у найсильнішу зливу всередині намету тепло та сухо. Тент не пропускає УФ-промені та оброблений вогнетривким просоченням.

Terra Incognita Bravo 4

Універсальний чотиримісний намет з двома входами, розрахований на використання як у літній, так і в зимовий період. Корпус має зручну форму напівбочки, що забезпечує великий внутрішній простір. У ролі каркаса виступають 4 стійкі до деформацій склопластикові дуги. Поліестеровий тент не пропускає ультрафіолет та не боїться вогню. Водонепроникність дна моделі досягає 8 000 мм вод. ст., тенту – 4 000 мм вод. ст. Компактні розміри та вага 6,7 кг дозволяють переносити Terra Incognita Bravo 4 навіть у рюкзаку.

Bestway Family Dome 6

Просторий намет для великої компанії, розрахований на використання у весняний, літній та осінній періоди. Вміщує до 6 осіб, при цьому спальня розділяється перегородкою на дві зони. Конструкція в формі напівбочки доповнена тамбуром, що забезпечує кращий захист від дощу та вітру, кути намету додатково посилені. Bestway Family Dome 6 має відразу 4 оглядових вікна, тому всередині світло та затишно. Опорні дуги виконані зі склопластику, тент – із вогнетривкого поліестеру водонепроникністю 3 000 мм вод. ст.

Примітка: дані про ціни на кемпінгові намети актуальні станом на вересень 2021 року, більше інформації про характеристики моделей та розцінки інтернет-продавців доступно на порталі MagaZilla (m.ua).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus