USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Токар з Хмельниччини став для бійців 14 бригади Святим Миколаєм

14 Січня 2019 07:00
Віктор Рекульський – житель міста Славута, що на Хмельниччині. Усе життя працював токарем на різних підприємствах в Україні та за кордоном, у 90-х роках відкрив власну ремонтну майстерню, але бажання піти в армію перемогло – так чоловік опинився у 14-й окремій механізованій бригаді.

Цьогоріч військовослужбовець виконував обов’язки Святого Миколая та залюбки роздавав нашим хлопцям на передовій подарунки, зроблені власноруч, таким чином піднімаючи настрій і вселяючи віру у дива.

У минулому токар, – тепер начальник майстерні ремонтно-відновлювального батальйону 14-ї ОМБР Віктор Рекульський розповідає, що ідея прийшла спонтанно, а знайти костюм вдалося в останній день.

«Я хотів підняти настрій та бойовий дух солдатам та їх сім’ям, тому доклав усіх зусиль, аби план спрацював. На свято Миколая ми ще були на сході, а перед Новим Роком я вже був Дідом Морозом, привітав 5 сімей. Дебют вдався», - каже військовий.


Чоловік розповідає, нещодавно з побратимами повернулися зі сходу України у місце постійного перебування - військову частину А1008.

«Ще коли ми перебували там, я створював сувеніри, виготовив емблему ремонтно-відновлювального батальйону, бо ж маю до того хист. Так виникла ідея створити якийсь подарунок із підручний матеріалів на згадку для своєї роти», - розповідає Віктор Іванович.



У складі 14-ї окремої механізованої бригади Віктор Рекульський реставрує старі та виготовляє нові деталі до військової техніки та зброї.

Він каже: «На передовій наші хлопці вже так укріпилися, що ворогу не пройти, ми вміємо воювати, знаємо за що, тому перемога буде тільки за нами!».



Підготувала журналіст Анна Панафідіна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus