USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

«Тінькофф банк» забере з назви ім'я засновника – Олега Тінькова, який розкритикував війну Росії з Україною

23 Квітня 2022 06:36
«Тінькофф банк» до кінця 2022 року проведе ребрендинг. Нова назва не буде пов’язана з ім’ям засновника Олега Тінькова.

«Компанія давно готувалася до цього кроку, і останні події зробили це рішення ще більш актуальним», – повідомили в банку. Самому Тінькову, який хворий на лейкемію, побажали «удачі та якнайшвидшого одужання».

19 квітня Олег Тіньков публічно засудив військову операцію в Україні та сказав, що не бачить жодного її бенефіціара. Російську армію він назвав гівно-армією.

«Генерали прокинувшись з похмілля, зрозуміли, що в них гівно-армія. А звідки армія буде хороша, якщо все інше в країні говно і погрязло в непотизмі, холуйстві та чиноповажанні? Кремлівські чиновники в шоці, що не тільки вони, а й їхні діти тепер влітку не поїдуть на Середземне море. Бізнесмени намагаються рятувати залишки майна. Звичайно, є дебіли, які малюють Z, але дебілів у будь-якій країні 10%. 90% росіян проти цієї війни», – написав Олег Тіньков.

Він також звернувся до західних політиків англійською мовою з проханням вплинути на рішення президента РФ Володимира Путіна.

«Шановний «колективний Захід», будь ласка, дайте Путіну зрозумілий вихід, щоб зберегти його обличчя і зупинити цю бійню. Будь ласка, будьте більш раціональними і гуманними», – написав Тіньков.

Після цього «Тінькофф банк» випустив заяву про те, що Тіньков «вже багато років не є особою, яка ухвалює рішення в компаніях Групи Тінькофф».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus