USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Тіло жінки знайшли у садку, чоловіка – біля будівлі: на Львівщині людей через ракетний удар викинуло з будинку

9 Березня 2023 19:11
Голова Золочівської міської територіальної громади Ігор Гриньків розповів подробиці ракетного удару по селу Велика Вільшаниця на Львівщині. Він зазначив, що одне із загиблих подружжів вибуховою хвилею викинуло із будинку.

Про це він сказав в етері «24 каналу», передає ТСН.

Ігор Гриньків зазначив, що він не розуміє, чому окупанти вкотре атакують громаду Золочівщини, а тим більше село Велика Вільшаниця, де немає ніякої інфраструктури.

«Це вже друга атака на нашу громаду. Минулого року в нас внаслідок ракетного обстрілу в Золочеві був знищений цегельний завод», – каже голова громади.

Ігор Гриньків зазначає, що під завалами уже точно немає людей. У них була надія, що хоч хтось виживе, але, на жаль, людей вбили росіяни.

«Одне із загиблих подружь вибуховою хвилею викинуло з будинку. Жінку ми виявили у садку біля будинку, чоловіка біля господарської будівлі. Там це все треба розбирати. Але по суті два будинки зруйновані вщент. Тут була ніч. Люди собі мирно спали, і ніхто не сподівався на біду», – каже голова громади.
Читати ще: Вибухи та тривала повітряна тривога: що відомо про нічну атаку росіян

Російські терористи зранку, 9 березня, влаштували масований ракетний удар по Україні. У селі Велика Вільшаниця Золочівського району Львівської області пролунали вибухи.

Згодом виявилось, що російські терористи вдарили ракетою по приватних житлових будинках. На місці трагедії загинуло 5 людей – дві подружні пари та один чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 10 Березня 2023 04:16
Гуттереш, певне, теж налякався ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus