USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Тікала від поліції і дрифтувала у дворі церкви: у Дніпрі неадекватну водійку з дитиною в авто затримували зі зброєю

3 Січня 2023 08:44
У Дніпрі поліція була змушена застосувати зброю, щоб зупинити авто, за кермом якого перебувала жінка у неадекватному стані. Також в авто була перелякана дитина.

Про це поінформував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Сьогодні містяни налякано тікали врізнобіч в одному з районів міста. Але причина тому не ворожий обстріл, а водій автомобіля Citroen. А починалося все так – на лінію 102 звернулись громадяни, які повідомили, що наглухо затоноване авто Citroen кружляє містом, порушуючи ПДР та створює аварійні ситуації... За лічені хвилини патрульні виявили вказаний автомобіль та за допомогою спецсигналів наказали водію зупинитися. Проте вимога була проігнорована та автівка рвонула вперед, неодноразово наражаючи інших на небезпеку», – заявив Білошицький.
За його словами, працівники поліції заблокували це авто неподалік місцевої церкви.

«Не реагуючи на вимоги патрульних, водійка, пошкодивши два службові автомобілі, продовжила рух та заїхала на територію церкви. Та і надалі не зупинялась: дрифтувала, не зменшуючи швидкість та не зважаючи на те, що на території було багато людей. Оскільки такі дії загрожували життю й здоров’ю оточуючих та поліцейських, патрульні застосували вогнепальну зброю для зупинки транспортного засобу», – уточнив він.

Білошицький зазначив, що поліцейські зупинили авто і виявили, що жінка за кермом автівки перебувала у неадекватному стані.

«А в салоні – ще й налякана дитина. Порушницю затримали та доставили для подальших дій до райвідділку. Кермувальниця мала ознаки сп’яніння. Хлопчика патрульні заспокоїли, передали медикам, які його оглянули. Згодом дитину передали рідним, які приїхали на місце події. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу жінці», – поінформував Білошицький.

За його даними, від дій водійки, на щастя, люди не постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
01011 Показати IP 3 Січня 2023 12:27
Дрифтувати на передньоприводному авто неможливо !!! на Вікіпедії є визначення Дрифт (транслітерація англ. Drift = «дрифт») — техніка проходження поворотів і вид автоспорту, що характеризуються проходженням поворотів з навмисним зривом провідної осі і прохід у керованому заносі на максимально можливій для утримання на трасі кута швидкості, що вимагають від автомобіля наявності задньої тягово-ковзної осі
Serj Показати IP 4 Січня 2023 03:41
Жалко поліцейських. Їх так і не навчили, як правильно діяти. Абсолютно непрофесійні дії. А потім дивуємось чому вони гинуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus