USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Терміново потрібно 16 тисяч гривень для обстеження: у Луцьку 5-річна дівчинка живе завдяки донорській крові

31 Жовтня 2023 21:02
5-річній Даринці Дякончук терміново потрібна допомога. За три дні необхідно зібрати 16 тисяч гривень, щоб транспортувати кров дівчинки у США для проведення спеціальних аналізів. Без цього дитині не можуть зробити життєво важливу операцію на селезінці, зараз дівчинка тримається завдяки донорській крові.

Як повідомили у Благодійному фонді «З Богом у серці», кілька місяців тому лікарі відправили дівчинку додому без встановленого діагнозу та лікування, бо «не бачили шансів». Але дитина вижила.

Коли їй раптом стало погано і батьки викликали швидку – все дивним чином склалося так, що швидка привезла дитину туди, куди було ближче від дому – в іншу область, в іншу лікарню – під своє крило дівчинку взяла онкогематологія Волинської обласної дитячої лікарні. І тут за життя дитини готові боротись!

Зараз Даринка живе на донорській крові, її селезінка дуже велика і продовжує рости. Найбільша проблема полягає в тому, що попри кількамісячні обстеження, так і не вдається встановити діагноз, а це унеможливлює лікування.

Адже селезінку треба прооперувати, та якщо раптом виявиться, що причина у генетичному захворюванні – це може стати протипоказом до операції, і робити її не можна. Тому спершу потрібно виключити усі генетичні захворювання

Львівські генетики рекомендують надіслати кров дівчинки на обстеження до американської лабараторії Invitae. Вартість цих обстежень та транспортування крові дівчинки до США становить близько 16 тисяч гривень, ці обстеження не покриваються державною програмою.

Для багатодітної сімʼї із невеличкого села ця сума є непідйомною, а надіслати зразки необхідно до кінця тижня. Часу дуже мало.

Усіх небайдужих просять долучитись до допомоги Даринці та її сімʼї, яка зіштовхнулась із таким тяжким випробуванням.

Ця дівчинка – це промінчик світла. Ми маємо їй допомогти.

4246 0010 0224 4295

Благодійний фонд «З Богом у серці»

Призначення: для Дарини Дякончук

Пошук за назвою у Приват24:

Платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ

Зробити переказ можна за посиланням:

http://bit.ly/3gCzrQy
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Юрій Миколайович Показати IP 31 Жовтня 2023 18:32
Велике прохання до редакції надавати номера карток безпосередньо батьків дітей яким необхідна допомога з вказаною фамілією .
777 Показати IP 31 Жовтня 2023 19:16
Или телефон мамы.Напишите .поможем девочке. не такая уж большая сумма.
ABC Показати IP 31 Жовтня 2023 22:07
Якщо ти американська дитина з рідкісним захворюванням - тобі зроблять всі тести і лікування по страховці. Якщо ти українська дитина з такою ж хворобою - тоді шукай гроші, інакше помреш. Можна скільки завгодно себе переконувати, що Україна - то найкраща країна в світі, сильна, вільна і незалежна. Насправді ж ми - звичайна країна третього світу. Як би прикро це не звучало. (((
ЗМІ Показати IP 1 Листопада 2023 06:25
Я теж допоможу, але лише на картку матері з тим же прізвищем. Справа в тому, що у нас розвелось багато "просящіх". Навпроти центрального входу на старий ринок періодично стоїть на колінах жінка з якимось засаленим папірцем і просить. Стоїть вона і біля собору, і біля центральної аптеки. І стоїть вже 20 років. "Хвора" дитина давно вже стала дорослою, а "мати" все просить. Я мав з нею коротеньку розмову. Відповіді плутані - бреше. Сказав, що викличу поліцію, то вона швиденько встала і залишила просяще місце. Колись вже покійний Віктор Чорнуха з усіх трибун казав "просящим": ніяких фондів, я можу допомогти лише з рук в руки при наявності відповідних медичних висновків. Ну, а що таке "фонди" і чим вони займаються, ми мали змогу переконатись за майже десять років війни. Біля "фондів" усім добре жити - як щурам біля зерна в млині.
Юрій Показати IP 1 Листопада 2023 12:55
Дайте номер карти батьків а не цього фонду
Ира Показати IP 2 Листопада 2023 11:55
Все просто - пойти в гематологию и найти Даринку Дякончук та маму. И передать деньги лично в руки.
Просто Показати IP 2 Листопада 2023 16:28
З такими реквізитами фонду мало хто що скине. Має бути довідка з банку з зазначенням Іban. А не хз якийсь номер карти отримувача де ви точно не перевірите.
Марія Бадалян, дирек Показати IP 3 Листопада 2023 08:26
Хочу звернутись до всіх, хто так активно коментує, проте чомусь навіть не знайшов однієї хвилини та не перейшов ні на сторінку фонду, щоб дізнатись більше інформації, що змінило б думку. Щодо Дарини: Кошти збираються на рахунок фонду, бо сплачуємо за обстеження в американську лабораторію ми, з офіційного рахунку фонду, не мама. Ми несемо відповідальність за кожну пожертву і звітуємо за кожну пожертву. Якщо коштів було зібрано більше, ніж потрібно, чи якщо дитині кошти не знадобились, повірте всяке буває: дитина одужала, чи відмінились обстеження - тоді ці кошти скеровуються іншій дитині. Ви не відслідкуєте свої внески на картку батьків. Ми якраз таки за свідому благодійність. Ми як юридична особа підзвітні контролюючим органам, усі звіти та документи зберігаються від дня заснування, а нам вже майже три роки. То чому вас так бентежить рахунок фонду?) Можливо це зручна причина не допомогти? Наразі збір ЗАКРИТО. Збір закрито Анастасією, мамою, яка сама раніше боролась за життя своєї дитини, та іншими чуйними та свідомими людьми. Усі додатково зібрані кошти будуть закріплені за Даринкою для її подальшого лікування, деяку частину з пожертв благодійники, з якими нам вдалося звʼязатись, шляхетно погодилися передати іншому хлопчику, який бореться за життя, і якому теж дуже потрібно. Слава Богу! Я запрошую УСІХ коментаторів долучитись до нашої роботи, ми вас дуже чекаємо - вчитись і працювати разом з нами для наших дітей, відвідувати у відділенні, займатись з дітками, нам дуже не вистачає тих, хто готовий дарувати свій час і робити цю надважку та важливу роботу - чекаємо дзвінків 0950107221, а ви зможете побачити роботу фонду і скласти ОБʼЄКТИВНУ оцінку, тоді можливо не буде таких порожніх необґрунтованих коментарів. або хоча б не полінуйтесь і перейдіть на сторінку нашого фонду Facebook.com/zbogom.u.serdsi , і все дізнаєтесь - як ми працюємо та кому допомагаємо.
Марія Бадалян, дирек Показати IP 3 Листопада 2023 08:49
Разом з тим, хочемо щиро подякувати усім, хто прийшов на допомогу, хто долучився своїм внеском на порятунок Даринки. Звісно, зараз багато шахрайств і псевдофондів, і чого завгодно. Тому хочу закликати усіх перевіряти інформацію, перевірте чи справді зареєстрована організація, спробуйте звʼязатись за номером телефону - дізнатись більше інформації про дитину, відвідайте соцмережі, подивіться чи взагалі окрім зборів щось є) Як вони працюють. Хто очолює фонд! Це все дуже важливо. В нашому випадку - ви побачите, що ми постійно з дітьми, дізнаєтесь про всі напрямки допомоги, що ми не просто «зібрали кошти і передали», ми по перше з нашими підопічними постійно поруч, нас знають, люблять і чекають, ми ведемо соціальну роботу та надаємо психологічну підтримку сімʼям, у яких важко захворіла дитина. Ми дбаємо, щоб знайти найякісніші ліки за найдешевшою ціною (що батьки не в силах робити самі, вони не можуть цим займатись - у них щодень минає у боротьбі). Тому при бажанні, усю інформацію можна перевірити. Хто шукає - той знайде, стукайте і вам відкриють! І ще щодо шахрайств. Ми перевіряємо кожну заявку на допомогу, що повірте, звичайна людина без відповідного досвіду та знань, не зможе зробити сама, не зможете ви по якійсь лікарняній виписці зрозуміти, чи справді дитина потребує цієї допомоги, чи не надається ця допомога державою безкоштовно. Це одна із багатьох причин, чому наші благодійники, які є людьми свідомими, розуміють, що краще допомагати із командою компетентних людей, які щиро люблять своїх підопічних. З повагою, Директор Благодійного фонду «З Богом у серці», Марія Бадалян Фейсбук - Благодійний фонд «З Богом у серці»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus