USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Тепловізор для полювання. Що купити в 2023 році*

30 Січня 2023 18:25
Ринок тепловізорів в новому тисячолітті б'є всі мислимі і немислимі рекорди. Ще якихось 10–15 років тому, виробників цього обладнання можна було перерахувати на пальцях однієї руки.

Все змінилося з настанням ери цифрових технологій, і вже на початку 21 століття ціни на продукти цивільного застосування пішли вниз. Сьогодні тепловізор для полювання можна купити, починаючи від 400$ і вище. Використання тепловізорів при пошуку тварин, практично не залишає їм найменшого шансу бути непоміченими. Високотехнологічна оптика чудово «бачить» вдень і вночі, крізь туман, снігопад та інші опади.

За останні кілька років на ринок тепловізорів увірвалися кілька китайських і навіть європейських брендів. Багато з них, орієнтуються на модельний ряд вже відомих компаній, що намагаються поліпшити продукти і розширити функціонал за рахунок різноманітних інновацій.

Український ринок тепловізорів, де купувати новинки

Однією з перевірених часом компаній, що торгують тепловізійною тактичною і спостережною оптикою, є Oптикс Сторе. В каталозі з тепловізорами https://opticstore.com.ua/catalog/teplovizory/ у київського магазину можна зустріти десятки моделей від різних виробників. Великою перевагою є власний склад і дилерські контакти з провідними брендами. Не відстає також і персонал, який чудово орієнтується в складному обладнанні. У разі необхідності співробітники підберуть рішення для конкретної ситуації, прийнявши до уваги виділений бюджет.

На що звертати увагу при покупці мисливського тепловізора

Гучний бренд, чи варто переплачувати. Купуючи тепловізори таких гігантів як AGM, Pulsar або ATN можна бути в 100-відсоткової впевненості, що в руках виявиться надійний і функціональний тепловізор, який повністю відповідає заявленим характеристикам. Багаторічна міжнародна гарантія і сервіс є тому підтвердженням. Цінник у тепловізорів, як правило, вище. З іншого боку, китайські компанії, Hikmicro і Iray вже встигли пройти бойове хрещення часом і не вдарили в бруд обличчям.

Ціна / якість. Це категорія, на яку орієнтуються багато клієнтів. Вартість тепловізійної оптики безпосередньо відображає робочі можливості самих приладів. Найдорожчими комплектуючими залишаються ІЧ матриці і германієві об'єктиви. Потужні, далекобійні прилади коштують на порядок дорожче простеньких тепловізорів. Тому якщо вам потрібен монокуляр на максималках – не варто економити ні на виробниках, ні на урізаних функціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus